Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Παρασκευής μετά από δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης. Ο αξιωματικός του ναυτικού όπως έγινε γνωστό τα τελευταία 3,5 χρόνια έδωσε μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο και δεν τα κατάφερε τελικά να βγει νικητής. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Δέσποινα Μοιραράκη.

Όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τη γνωστή επιχειρηματία και παρουσιάστρια της εκπομπής Cash or Trash στο Star, ο Γιάννης Κοντούλης πάλεψε με αξιοπρέπεια την ασθένειά του.

Η ίδια στάθηκε βράχος στο πλευρό του συζύγου της τα τελευταία 3,5 χρόνια στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του και ήταν κοντά του ως το τέλος. Ο σύζυγός της δεν ήθελε να μάθει κανείς για τη μάχη που έδινε και το τελευταίο διάστημα που εκέινος είχε χάσει 25 κιλά, οι δυο τους δεν είχαν κάνει καμιά κοινή εμφάνιση.

Λίγο μετά την αποστρατεία του, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος, ο Γιάννης Κοντούλης διαγνώσθηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο και τα τελευταία 3,5 χρόνια έδωσε δύσκολη μάχη.

Το τελευταίο 24ωρο, ο Γιάννης Κοντούλης είχε πέσει σε κώμα και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Δυο μέρες πριν από το μοιραίο, όμως, έχοντας τις αισθήσεις του είπε στη σύζυγό του ότι «τη λατρεύει».

Ο Γιάννης Κοντούλης και η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν αχώριστοι από την ημέρα του γάμου τους που είχε γίνει το καλοκαίρι του 2011 στο Καβούρι. Η Δέσποινα Μοιραράκη πάντα μιλούσε με λόγια αγάπης για τον άνθρωπο με τον οποίο είχε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή της, χρόνια αφότου απέκτησε τα παιδιά της. Ο ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης ήταν για εκεινη σημείο αναφοράς, τον φρόντιζε και τη φρόντιζε πολύ και ήταν μαζί σε όλα.

Η είδηση του θανάτου του έφερε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση τη Δέσποινα Μοιραράκη που παρόλου που έζησε από κοντά όλο τον αγώνα του συζύγου της με την επέρατη νόσο δεν μπορεί να πιστέψει ότι εκείνος δεν είναι πια κοντά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ