Η πρώτη απάντηση δόθηκε από το περιβάλλον του Σάκη Τανιμανίδη αναφορικά με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να κατηγορείται για φοροδιαφυγή. Ο γνωστός παρουσιάστής φέρεται ότι δεν δήλωνε τα χρηματικά ποσά που λάμβανε από εταιρίες για την πώληση ή την προώθηση προϊόντων. Ωστόσο, η πλευρά του Σάκη Τανιμανίδη διαψεύδει κατηγορηματικά πως συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», το περιβάλλον του παρουσιαστή, διέψευσε ότι υπήρχε περιστατικό φοροδιαφυγής από την πλευρά του Σάκη Τανιμανίδη.

«Το πρόστιμο αφορά την εταιρεία παραγωγής του World Party, όπου ιδιοκτήτες ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης, η οποία μάλιστα πλέον έχει κλείσει. Το πρόστιμο φέρεται να ήταν ένα ποσό μεταξύ 10.000 με 30.000 ευρώ όπου εξοφλήθηκε αμέσως και μάλιστα το θέμα έλυσε κατευθείαν ο λογιστής τους, οπότε είναι άτοπες οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή. Ο Σάκης Τανιμανίδης αν ήθελε θα μπορούσε να διαφύγει δικαστικά για επανέλεγχο, όμως επέλεξε να πληρώσει το πρόστιμο».

Η κάμερα της εκπομπής του Alpha συνάντησε και την κουμπάρα του, Μαρίνα Βερνίκου, η οποία απάντησε κατηγορηματικά: «Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα για τη φοροδιαφυγή του Σάκη Τανιμανίδη».

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Τανιμανίδης: Τα παιχνίδια με τις δίδυμες κόρες του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ