Ταξίδι με τους γιους της έκανε η Σακίρα. Εθεάθη να φεύγει από το αεροδρόμιο του Μαϊάμι με τους γιους της την Τρίτη. Αν και λίγες ημέρες πριν έγινε γνωστό ότι η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης οκτώ ετών στην Ισπανία για φορολογική απάτη.

Η τραγουδίστρια κατηγορείται ότι τροποποίησε φορολογικά έγγραφα ότι ζούσε στο εξωτερικό από το 2012 έως το 2014, όταν στην πραγματικότητα ήταν κάτοικος Ισπανίας, ισχυρίζονται οι αρχές της χώρας.

Τη στιγμή που λέγεται ότι προσπαθεί να φύγει από τη χώρα για να αποφύγει τη φυλάκιση και ότι προσβλέπει στο να μετακομίσει μόνιμα στο Μαϊάμι, η Σακίρα πραγματοποίησε ταξίδι εκεί με τα αγόρια της: τον 7χρονο Σάσα και τον 9χρονο Μίλαν.

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με τους γιους της παρακολούθησαν αγώνα των LA Dodger. Τους ευχαρίστησε μάλιστα δημόσια που έκαναν τα παιδιά της να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους.

Θυμίζουμε πως η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο άσος της Μπαρτσελόνα  αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 12 χρόνια σχέσης και την απόκτηση δύο αγοριών. Ωστόσο, η υπόθεση έχει ακόμα πολύ δρόμο, μέχρι να διευθετήσουν όσα προκύπτουν από αυτή την εξέλιξη.

Μάλιστα σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η Σακίρα φέρεται να έκανε μία αστρονομική οικονομική πρόταση μέσω των δικηγόρων της στον αρχηγό των «μπλαουγκράνα», προκειμένου να αναλάβει εξ ολοκλήρου την κηδεμονία και την ανατροφή του 9χρονου Μίλαν και του 6χρονου Σάσα και να μετακομίσουν μόνιμα στο Μαϊάμι.

Παράλληλα, θα αναλάμβανε τα έξοδα πέντε πολυτελών πτήσεων ετησίως του Πικέ ώστε να επισκέπτεται τα παιδιά, ενώ θα του επέτρεπε να περνάει μαζί τους κάποιες ημέρες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ταυτόχρονα, ήταν διατεθειμένη να καλύψει το 20% του χρέους του ποδοσφαιριστή – δηλαδή περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια- που έχει, λόγω νομικών ζητημάτων στην Ισπανία. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ