Η Ρόμπιν Ράιτ φέρεται να υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της Κλεμάν Ζιροντέ. Σύμφωνα με το TMZ που δημοσιεύει την είδηση, η 56χρονη ηθοποιός επικαλείται ασυμβίβαστες διαφορές για τον χωρισμό τους. Η Ρόμπιν Ράιτ ξεκίνησε να βγαίνει με το 37χρονο στέλεχος του Yves Saint Laurent, 37 ετών, το 2017. Έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν σε μυστική τελετή στη Γαλλία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ρόμπιν ανέφερε την ημερομηνία του χωρισμού τους ως την 31η Ιουλίου στην κατάθεση διαζυγίου. Το ζευγάρι είχε κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο πριν από τον γάμο του.

Θα είναι το τρίτο διαζύγιο για την ηθοποιό που παντρεύτηκε τον αείμνηστο Ντέιν Γουίδερσπουν πριν τον Σον Πεν με τον οποίο είναι μαζί από το 1989. Με τον Σον Πεν απέκτησαν δύο παιδιά και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2010 έπειτα από μερικές ανακλήσεις που είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια.

Παλαιότερα η Ρόμπιν Ράιτ είχε εκμυστηρευτεί για την καθημερινότητα με τον Κλεμάν Ζιροντέ. Οι δυο τους αγαπούσαν να κάνουν πεζοπορίες και ποδήλατο, ενώ η ίδια έχει τονίσει αρκετές φορές στις συνεντεύξεις της πως λατρεύει τη φύση. «Είμαι έτοιμη να μετακομίσω στην ύπαιθρο. Δεν αστειεύομαι. Θέλω απλά να πάω να ζήσω με τον άντρα μου στη Γαλλία. Θα ήμουν ευτυχισμένη μαζί του και σε μια σκηνή. Πάντα ήμουν λάτρις της φύσης» έχει δηλώσει, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντική είναι για εκείνη η ηρεμία στη ζωή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ