Η Ράνια Τζίμα ξέσπασε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη έξω από το πλοίο Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά.

H τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 5/9, όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου έσπρωξαν τον άντρα από τον καταπέλτη, με τον ίδιο να βρίσκει τον τραγικό θάνατο στην δίνη της προπέλας του καραβιού.

Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Κατερίνας Νώνστα, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Είναι πολύ περίεργα πράγματα. Ο Υπουργός Ναυτιλίας “δίνει” ουσιαστικά το κεντρικό λιμεναρχείο, αλλά οι δικές σου πληροφορίες είναι διαφορετικές».

Η Ράνια Τζίμα συνέχισε: «Οι πηγές του ρεπορτάζ λένε, άνθρωποι από το ευρύτερο περιβάλλον ότι κάποιοι λένε ψέματα ακόμα και αυτήν την ώρα στον υπουργό, ο οποίος βγαίνει και κάνει δημόσιες δηλώσεις για αυτό το συμβάν… Αυτή πάντως είναι εικόνα απόλυτης διάλυσης, απολύτως απαράδεκτη.

Ένα βίντεο που βλέπουμε καθαρά ότι δεν υπάρχει λιμενικός, ένας υπουργός που λέει εμένα με ενημέρωσαν ότι υπάρχει και προσέτρεξα, αλλά δεν βλέπω ούτε εγώ, πηγές του υπουργείου που λένε ότι κάποιοι λένε ψέματα στον υπουργό και κάποιοι λιμενικοί που θα έπρεπε να είναι στη θέση τους, αλλά δεν είναι. Δεν ξέρει και κανείς που είναι».

«Αν αυτό είναι εικόνα, δεν ξέρω τι να πω… Η πολιτεία που βρίσκεται είτε να τα αποτρέψει αυτά, είτε να σώσει τον άνθρωπο;» σχολίασε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:
Κυριάκος Μητσοτάκης για την τραγωδία στον Πειραιά: «Νιώθω αποτροπιασμό και φρίκη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ