Από τον χώρο της ιατρικής στα στιπ σόου και στα γυρίμαστα ερωτικών ταινιών σε μεγάλη ελληνική εταιρεία παραγωγής. Ο λόγος για τη Ραφαέλα Μπέλα, γνωστή ως Rafaella Bella που αποτελεί αναμφίβολα το «ανερχόμενο αστέρι» των ερωτικών ταινιών στη χώρα μας. Η Ραφαέλα Μπέλα δηλώνει χορεύτρια και πρωταγφωνίστρια ερωτικών ταινιών και για 11 χρόνια είχε ερεγαστεί ως νοσηλεύτρια.

Η ξανθιά καλλονή μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκη και στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», και αποκάλυψε πως παρόλο που εργαζόταν ως νοσηλέυτρια αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της και να ασχοληθεί με τα Live Stip Show και τις ερωτικές ταινίες.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, ξεκίνησε να .κάνει στριπ σόου σε γνωστό κλαμπ επί της Λεωφόρου Συγγρού, τη στιγμή που τα πρωινά δούλευε ως νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο: «Δούλευα 12 χρόνια σε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο ως νοσηλεύτρια. Ξεκίνησα να πηγαίνω ως πελάτισσα στο συγκεκριμένο μαγαζί και μου άρεσε πολύ τόσο ως μαγαζί, όσο και το θέαμα με τις γυναίκες και τους άνδρες στρίπερ. Εκεί γνώρισα την Christy White που κάνει show στο μαγαζί και είναι επίσης πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών. Αρχίσαμε έτσι να κάνουμε παρέα».

Και συνέχισε: «Μίλησα μόνη μου με τα αφεντικά στο Strip Club, τους άρεσα και με πήραν. Ξεκίνησα να κάνω στριπτίζ και show. To έκανα παράλληλα με την δουλειά μου ως νοσηλεύτρια για τρεις μήνες! Το πρωί κούραρα τους ασθενείς και το βράδυ έκανα το σόου μου στο μαγαζί!».

Η Ραφαέλα Μπέλλα μάλιστα έχει αναφέρει πως έκανε το χόμπι της επάγγελμα και χαίρεται πολύ γι’ αυτό διότι πλέον αισθάνεται «απελευθερωμένη ως γυναίκα και ως άνθρωπος».

Μιλώντας στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη ανέφερε πως από τα 25 της χρόναι και έπειτα είχε έντονη ερωτική ζωή, νπήκε με τον σύντροφό της στον χώρο της ανταλλαγής ζευγαριών και εδώ και ένα χρόνο ασχολέιται με τις ερωτικές ταινίες.

Η Ραφαέλα Μπέλα μίλησε για τη δουλειά της, για τις στιγμές ηδονής που εισπράττει μέσα από τις ταινίες, ενώ τόνισε και τη διαφορά που έχει η κορύφωσή της, βιώνοντας τη μέσω του συντρόφου της.

Για το πώς αντέδρασε ο σύντροφός της με τη δουλειά που επέλεξε να κάνει, η ίδια απάντησε: «Το πώς θα το δεχτεί ο σύντροφος είναι ένα κομμάτι πολύ δύσκολο. Αν δεν το επεξεργαστεί λίγο μόνος του είναι δύσκολο να το δεχτεί. Όταν δει πώς είναι αρχίζει και λέει “εντάξει μια δουλειά είναι”».

Και ανέφερε: «Στην ταινία έχεις στιγμές απόλαυσης, ηδονής. Έχεις πολλά στο μυαλό σου εκείνη την ώρα. Είναι η χημεία με τον παρτενέρ. Αν δεν το ευχαριστιέσαι αυτό που κάνεις, δεν θα βγει κάτι ωραίο. Υπάρχει οργασμός αλλά όχι 100%, όπως στην προσωπική ζωή»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ