Το καλοκαίρι του Τζέιμς Καφετζή συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση. Ο πρώην παίκτης του J2US βρίσκεται στη γενέτειρά του, τη Ρόδο και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση. Στις δραστηριότητές τους είναι και οι τουριστικές ξεναγήσεις στα παράλια του νησιού των Ιπποτών. Μάλιστα, απέκτησαν πρόσφατα ένα νέο σκάφος που βάφτισαν Aphrodite Duchess.

Σε αυτό το σκάφος θα συναντήσει όποιος επισκεφτεί τη Ρόδο και τον Τζέιμς Καφετζή. Ο ίδιος έγινε πρόσφατα μιας ξεχωριστής πρότασης γάμου στην οποία βοήθησε με τον τρόπο του. Το okmag εξασφάλισε ένα αποκλειστικό βίντεο από τη συγκινητική στιγμή που η τουρίστρια αποδέχεται την πρόταση του αγαπημένου της.

Ο γαμπρός είχε μαζί του το δαχτυλίδι και ξαφνικά αιφνιδίασε με την πρόταση του την μέλλουσα νύφη που ξέσπασε σε κλάματα. Την πρόταση είχε οργανώσει λίγα λεπτά νωρίτερα με τον Τζέιμς που είναι ο αρχηγός του πληρώματος! Οι υπόλοιποι τουρίστες, όπως βλέπετε και στο βίντεο, ξέσπασαν σε χειροκρότημα.

Με το ίδιο σκάφος έκανε την εκδρομή του και ο Θέμης Μάλλης. Ο Τζέιμς, με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, μοιράστηκε ένα χαρακτηριστικό βίντεο στο Instagram του στο οποίο καταγράφει τον φίλο του να είναι πίσω το μπαρ του σκάφους.

Μέσα από αυτό έστειλε μήνυμα και στον Νίκο Κοκλώνη και την Κατερίνα Καινούργιου: «Βρείτε άλλον, εδώ η σεζόν τελειώνει τον Οκτώβρη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ