Η τραγουδίστρια Αλεξία Χιώτη συμμετείχε στο παρελθόν στο talent show του The Voice. Σε συνέντευξή της, η πρώην παίκτρια του The Voice καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό μουσικό παραγωγό. Όπως λέει από το περιστατικό έχει περάσει καιρός, ωστόσο δεν μπορούσε να μιλήσει για αυτό.

«Έχω ταραχτεί και μόνο που το σκέφτομαι. Αν με ρωτούσες δύο χρόνια πριν, που συνέβη το περιστατικό, δεν θα μπορούσα ούτε να αρθρώσω λέξη. Τώρα που πέρασε ο καιρός, έχω αποδεχθεί σιγά –σιγά το τι συνέβη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και ειδικά για μία γυναίκα, που είναι μόνη της, να προσπαθεί να κυνηγάει το όνειρό της και να εκμεταλλεύεται οποιοσδήποτε έχει την εξουσία για λίγη ικανοποίηση. Δεν μπορώ να καταλάβω. Ειδικά όταν έχεις έναν άνθρωπο που σου λέει “δεν σε θέλω”», περιέγραψε.

Η γνωριμία της πρώην παίκτριας του The Voice με τον μουσικό παραγωγό και η σεξουαλική παρενόχληση

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του The Voice αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον μουσικό παραγωγό και στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε. «Η γνωριμία μας ξεκίνησε μια χαρά, όπως και η συνεργασία. Είχαμε βάλει πλάνα να κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα, μέχρι που ξαφνικά άρχισε να συμπεριφέρεται αρκετά χυδαία και βίαια. Ήταν επιθετικός σε σημείο που ενώ είχα επαγγελματικό ραντεβού, κατέληξα άθελά μου σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Θα μου πεις τώρα “πόσο χαζή μπορεί να είσαι”. Κι όμως είμαι. Καταγόμενη από το Άργος, κινούμαι μόνο με τρένα, δεν οδηγώ στην Αθήνα και δεν ξέρω τους δρόμους.

Τον ρώτησα λοιπόν που πηγαίναμε και μου απάντησε ότι πηγαίναμε σε ένα ξενοδοχείο. Του είπα “σοβαρά μιλάς; Θα σου δώσω εγώ τέτοιο δικαίωμα;”, άνοιξα την πόρτα και έφυγα. Στο αμάξι προσπάθησε να βάλει τα χέρια του στα πόδια μου και του είπα “μην με αγγίζεις, πάρε τα χέρια σου από πάνω μου”. Όταν άνοιξα την πόρτα να φύγω, δεν περνούσε άλλο αυτοκίνητο, αλλιώς θα το είχα καταγγείλει στο πρώτο Αστυνομικό Τμήμα. Ήμουν μόνη μου, σε απόλυτο σοκ. Ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω τι να κάνω, να ουρλιάξω, να κλάψω… Με παρακαλούσε και μου έλεγε “κάνε μου τη χάρη”.

Ήταν συνεργάτης μου και γνωστός της οικογένειάς μου και θεώρησα ότι δεν έχω κάτι να φοβηθώ. μετά από αυτό έγινε ακόμα χειρότερο. Με έπαιρνε τηλέφωνο δήθεν για δουλειά. Σταμάτησαν να παίζουν τα τραγούδια μου. Δεν μπορείς να ακυρώνεις έναν καλλιτέχνη επειδή δεν ενέδωσε. Είχαμε κλείσει να κάνω εμφάνιση σε τηλεοπτική εκπομπή και έγραψαν όλοι οι υπόλοιποι καλλιτέχνες εκτός από εμένα. Μετά ξεκίνησαν οι απειλές ότι δεν θα με παίξει στα ραδιόφωνα. Ο πατέρας μου το ακούει πρώτη φορά. Δεν τα ξέρει όλα», εξομολογήθηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ