Δεν έχουν τέλος όπως φαίνεται οι δυσκολίες για την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό καθώς σήμερα θα υποβληθεί ξανά σε χειρουργική επέμβαση στη Νότιο Αφρική. Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου, σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπρόσωπός της στο Γερμανικό Πρακτορείο, θα κάνει την τελευταία της προγραμματισμένη επέμβαση.

Από τις αρχές του έτους η Σαρλίν παραμένει στη Νότιο Αφρική και τον Αύγουστο είχε υποβληθεί σε χειρουργείο τεσσάρων ωρών στη ρινική κοιλότητα.

Στις 3 Σεπτεμβρίου, το πριγκιπάτο του Μονακό ανακοίνωσε ότι η Σαρλίν νοσηλεύεται από λοίμωξη του ανωτέρου αναπνευστικού, ως επιπλοκή της επέμβασης. Χθες, ο πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πολύμηνη απουσία της, δήλωσε στο ραδιόφωνο RMC ότι «η πριγκίπισσα Σαρλίν θα επιστρέψει σύντομα στην οικογένειά της».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρουν πως η Σαρλίν είναι αποφασισμένη να πάρει διαζύγιο.

H τελευταία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Η Σαρλίν είναι καλύτερα. Είναι, όμως, δύσκολο για εκείνη, γιατί αντιμετωπίζει διαφορετικά προβλήματα… Είναι ακόμη στη Νότιο Αφρική, αλλά θα επιστρέψει σύντομα. Πρέπει να μιλήσουμε με τους γιατρούς σε μερικές ημέρες», τόνισε χθες ο πρίγκιπας Αλβέρτος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ