Λίγοι μόλις μήνες έχουν περάσει από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε διαλέξεις για την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος και φαίνεται αυτό να χρησιμοποιείται τώρα εναντίον του.

Την ώρα που συζητήσεις για την κλιματική αλλαγή βρίσκονται στο «κόκκινο» και ο ίδιος φαίνεται να θέλει να επικεντρώσει τις φιλανθρωπικές του δράσεις στο περιβάλλον, επέλεξε να ταξιδέψει με ιδιωτικό αεροσκάφος 20 θέσεων.

Πιστεύεται ότι το αξίας 45 εκατομμυρίων τζετ το οποίο χρησιμοποίησε ο δούκας του Σάσεξ για να πετάξει από το Άσπεν του Κολοράντο, όπου συμμετείχε σε αγώνα πόλο, προς τη Σάντα Μπάρμπαρα ανήκει στον φίλο του, Μαρκ Γκάνζι.

Όπως ήταν φυσικό, το ταξίδι με το αεροσκάφος ξεσήκωσε θύελλα σχολίων στα social media με τους χρήστες τους να τονίζουν την υψηλού βαθμού εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα που διαχέεται στην ατμόσφαιρα από την επιλογή του μεταφορικού μέσου του πρίγκιπα Χάρι.

Μετά την προσγείωση επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο για να πάει στο σπίτι του στο Μοντεσίτο όπου ήταν η σύζυγος, Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο παιδιά τους, Άρτσι και Λίλιμπετ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ