Από την ημέρα που ξεκίνησε η επιτήρηση του Τζέιμι Σπίαρς στην κόρη του, το 2008, οι οπαδοί του κινήματος #FreeBritney αναρωτιούνται πόσα λεφτά έχει βγάλει εις βάρος της τραγουδίστριας. Στην πρόσφατη ακρόαση που έγινε στο δικαστήριο, η τραγουδίστρια κατηγόρησε τον μπαμπά της και άλλα μέλη της οικογένειας ότι ζούσαν από τα λεφτά της για 13 ολόκληρα χρόνια. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς υποστήριξε πως δούλευε επτά μέρες την εβδομάδα, χωρίς ρεπό και αυτό για την Καλιφόρνια μοιάζει μόνο με το sex trafficking.

Πόσα είναι όμως τα λεφτά που έχει κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια ο πατέρας της;

Σύμφωνα με το Forbes, ο Τζέιμι Σπίαρς έχει βγάλει 5 εκατομμύρια δολάρια. Από τα έγγκραφα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο προκύπτει ότι η τραγουδίστρια έπρεπε να πληρώνει στον πατέρα της 16.000 δολάρια τον μήνα από τον Φεβρουάριο του 2009. Σε 12 χρόνια το συνολικό ποσό αγγίζει τα 2,4 εκατομμύρια δολάρια.

Μέχρι το 2021, σύμφωνα με τους The New York Times, ο Τζέιμι έλαβε ποσοστό από τις περιοδείες της Μπρίτνεϊ. Έπαιρνε 1,5% από το κάθε εισιτήριο και από τις πωλήσεις των προιόντων του Piece of Me Las Vegas που έγιναν από το 2013 μέχρι το 2017. Από αυτό ο πατέρας της τραγουδίστριας εισέπραξε συνολικά 2,1 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εισέπραξε 2,95% προμήθεια από την περιοδεία του 2011 Femme Fatale που σημαίνει τουλάχιστον 500.000 δολάρια.

Παράλληλα με τον μισθό που ήταν ναναγκασμένη να καταβάλει στον πατέρα της, η Σπίαρς ήταν υποχρεωμένη να κατάβαλει για το γραφείο του πατέρα της 2.000 δολάρια το μήνα, που σημαίνει σχεδόν 300.000 δολάρια σε διάστημα 12 ετών. Υπολογίζεται επίσης ότι η ποπ σταρ έχει δώσει εκατομμύρια δολάρια για δικαιώματα για τον δικηγόρο της αλλά και του μπαμπά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ