Το πρόβλημα της θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η ηθοποιός αποκάλυψε στους followers της πως από δική της απροσεξία ράγισε μια μεμβράνη στο αυτί με αποτέλεσμα να χάσει την ακοή της. Όπως είπε έχει ξεκινήσει κορτιζόνη και ελπίζει σε λίγο καιρό να ακούει και πάλι.

«Επειδή με ρωτάτε για το αυτί μου, ράγισα μια μεμβράνη που έχουμε εδώ πίσω στο αυτί. Έχω ξεκινήσει κορτιζόνη, κάνω και πολλές προσευχές και ελπίζω σε λίγο καιρό να ακούω ξανά. Σε κάθε περίπτωση, όταν κάνετε πλύσεις να το κάνετε με αγάπη και όχι με νεύρα όπως το έκανα εγώ. Κάντε καμιά προσευχή και για εμένα».

Δείτε το story της παρακάτω:

Πρόσφατα η ηθοποιός μιλώντας στο Enjoy, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που της άφησε ο κορονοϊός.

«Ο κορονοϊός χτύπησε τον θυροειδή μου και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου. Ανέβηκαν οι τιμές στην πολακτίνη και έφευγαν οι τούφες στα χέρια μου. Γι’ αυτό και για να δυναμώσω τα μαλλιά μου, να πάρουν δύναμη οι ρίζες, τα έκοψα, για να δημιουργηθούν ξανά. Αυτή είναι η αλήθεια. Και δεν την έχω πει σε κανέναν.

Αυτός είναι ο λόγος που έκοψα τα μαλλιά μου. Έζησα κάτι πολύ δύσκολο, πολύ παράξενο και σκέφτομαι αυτούς που ο κορονοϊός τούς βρήκε πιο ευάλωτους.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ