Ημέρα γενεθλίων για την οικογένεια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Η κόρη της ηθοποιού και του Φώτη Μπενάρντο, έκλεισε τα 3 χρόνια και όπως ήταν φυσικό διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο frontman των SixforNine και drummer των Nightfall άφησαν στην άκρη τις υποχρεώσεις και διοργάνωσαν ένα υπέροχο παιδικό πάρτι για να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή μέρα, καλώντας αγαπημένα τους πρόσωπα και φίλους της μικρής τους κόρης.

Όλα ήταν υπέροχα, όπως φάνηκε και στις δημοσιεύσεις που έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στα social media.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015, και συχνά μοιράζεται όμορφες οικογενειακές. Εκτός από τη μικρή Ηλέκτρα έχουν μία ακόμη κόρη, την Λυδία που είναι 5,5 ετών.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στον Legend 88,6 η ίδια αναφέρθηκε στα παιδιά της: «Η μεγάλη μας κόρη είναι ίδια ο μπαμπάς της, ενώ η μικρή μοιάζει σε εμένα. Και οι δύο έχουν πάρει τα φανταστικά φωτεινά μάτια του μπαμπά τους και την ομορφιά του. Η Λυδία έχει και το ταμπεραμέντο του. Η μικρή μας έχει κάτι από εμένα πολύ έντονο στο πρόσωπό της. Δεν θα ήθελα τα κορίτσια να ακολουθήσουν τη δική μας επαγγελματική πορεία. Το λέω γιατί αν το κάνουν θα ήθελα να το κάνουν στο εξωτερικό για να έχουν καλύτερες προοπτικές. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι κοντά μου. Θα ήθελα να είμαι μαζί τους πάντα και για πάντα. Σαν φίλη, όχι σαν μαμά με το δάχτυλο σηκωμένο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ