Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου λίγο πριν από την έναρξη του καλοκαιριού βρέθηκε στην παραλία και να απολαύσε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πόζαρε topless στην παραλία. Θέλησε να μοιραστεί μάλιστα τη φωτογραφία της με τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αγκάλιασε τον ευαυτό της μπροστά στον ήλιο και οι θαυμαστές της έσπευσαν να της κάνουν like και θετικά σχόλια. «Το μόνο που χρειάζομαι είναι λίγος χρόνος Να πάω πίσω από αυτόν τον ήλιο και να ρίξω το βάρος μου. Το μόνο που χρειάζομαι είναι μια ηρεμία αυτού του μυαλού Μπορώ να γιορτάσω», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της ηθοποιός.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μάλιστα βρέθηκε στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή της από το Μιλάνο, όπου είχε βρεθεί για επαγγελματικούς λόγους και τη συνάντησε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Όταν ρωτήθηκε για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, για ακόμα μια φορά ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να κάνει δηλώσεις για το θέμα. «Μη με ρωτάτε για τέτοια πράγματα. Δεν μιλάω για το θέμα αυτό. Σας παρακαλώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσετε σχόλιο από εμένα. Θα μιλήσω μετά την απόφαση», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και αποχώρησε.

Να υπενθυμίσουμε ότι συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Στην τελευταία ακροαματική διαδικασία, κατέθεσε η δεύτερη γυναίκα που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού το 2010, μέσα στο Θέατρο «Μουσούρη». Η μάρτυρας απάντησε σε ερωτήσεις των δικηγόρων του Πέτρου Φιλιππίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ