Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι φανερά στεναχωρημένη με την όλη κατάσταση που επικρατεί στον Βόλο μετά την καταστροφική κακοκαιρία Daniel.

Η ηθοποιός ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story που εξηγεί τι της έστειλε μια έγκυος γυναίκα που είναι εγκλωβισμένη στον Βόλο από τις πλημμύρες.

Συγκεκριμένα είπε ότι:

«Παιδιά τι γίνεται; Μου στέλνουν μηνύματα από την Καρδίτσα, από διάφορα χωριά με μωρά παιδιά και είναι μια συγκεκριμένη γυναίκα που μου λέει πως ειναι 13 άτομα εγκλωβισμένοι και ανάμεσα σε αυτός είναι ηλικιωμένοι, παιδιά κάτω του ενός έτους. Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι έγκυος, είναι εγκλωβισμένοι στα σπίτια και δεν πάει κανένας. Όποιος μπορεί να πάει να βοηθήσει, έχω μιλήσει με ανθρώπους που έχουν βάρκες και μεγάλα οχήματα που μπορούν να φτάσουν μέχρι εκεί. Κάνω έκκληση σε κάποιον που μπορεί να βρίσκεται εκεί κοντά και μπορεί να πάει να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους. Το πιο λυπηρό από όλα και το πιο συγκινητικό είναι ότι μου λέει αυτή η γυναίκα πως υπάρχουν άνθρωποι που είναι σε χειρότερη κατάσταση και σε μεγαλύτερη ανάγκη. Σας παρακαλώ πολύ, αν δείτε αυτό το μήνυμα, κάντε κάτι. Στον Παλαμά Καρδίτσας».

Διαβάστε επίσης: Τέταρτος νεκρός από την κακοκαιρία Daniel

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ