Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε με συγκίνηση για τον ξαφνικό θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη η Πηγή Δεβετζή. Ο δυο φορές αργυρός Ολυμπιονίκης έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

«Έμαθα την είδηση πολύ νωρίς το πρωί από τη μαμά μου, Έτρεμε και με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας και μου είπε “έφυγε ο Αλέξανδρος”. Δεν ήξερα για την περιπέτεια υγείας του και συγνώμη που κλαίω. Ο Αλέξανδρος ήταν ένα αξιολάτρευτο πλάσμα. Τον γνωρίζω από το 2004 γιατί ήμασταν μαζί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα και στο Πεκίνο και έχω ζήσει μαζί του απίστευτες στιγμές στους αγώνες», ανέφερε με τρεμάμενη φωνή η Πηγή Δεβετζή.

Και συνέχισε: Τον χαρακτήριζε η γενναιοδωρία και η ευγένειά του. Το είδατε και μέσα από τα τελευταία του λόγια. Τα είχε πριβλέψει όλα αυτό το παιδί. Τι να πώ;».

Η Πηγή Δεβετζή αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό ποπυ είχε συμβεί το 2008 όταν συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του πεκίνο: «Θυμάμαι στο Πεκίνο το 2008 είχαμε και οι δυο πάρει μετάλλιο και έπρεπε στην τελετή λήξης κάποιος να είναι σημαιοφόρος και να σηκώσει τη σημαία. Εκείνος είχε πάρει αργυρό μετάλλιο και εγώ χάλκινο και όμως ζήτησε από εμένα να σηκώσω την ελληνική σημαία. Έφυγε τόσο άδικα αυτό το παιδί. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν ήξερε κανείς τίποτα για τον καρκίνο».

Τέλος, η γνωστή αθλήτρια ανέφερε: «Ήταν τόσο καλό παιδί και δυνατός που πίστευα ότι θα το νικούσε αυτό. Ένα θα πω να έχει καλό παράδεισο. Θα τον θυμάμαι και δεν θα τον ξεχάσω ποτέ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ