Ο Πέτρος Συρίγος και η σύζυγός του, Ρένα Θωμά επέλεξαν να πραγματοποιήσουν ένα διπλό μυστήριο σήμερα Σάββατο 27 Μαΐου κάνοντας τον θρησκευτικό γάμο τους και τη βάφτιση της 16 μηνών κόρης τους. ο γαμπρός έκανε τη διαφορά επιλέγοντας πράσινο κοστούμι για τον γάμο του ενώ η νύφη έλαμπε στο λευκό φόρεμά της.

Το ζευγάρι ετοίμασε ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο ξάδερφος του γαμπρού και δημοσιογράφος, Χρήστος Κούτρας που μοιράστηκε και τα πρώτα στιγμιότυπα από το μυστήριο.

Όσα αποκάλυψε ο Πέτρος Συρίγος στο okmag για το διπλό μυστήριο

Δυο μέρες πριν να ντυθεί γαμπρός ο Πέτρος Συρίγος μίλησε στο okmag και τη Νατάσσα Στρόβιλα και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες.

Είμαι πολύ χαρούμενος και αγχωμένος στο σημείο που δεν βρίσκεσαι με τη γυναίκα σου στο σπίτι γιατί τρέχετε για τον ίδιο σκοπό. Δεν χαίρεσαι τη διαδικασία, αλλά θα χαρείς στο τέλος το αποτέλεσμα. Έχει ένα τρέξιμο και μια διαδικασία όλο αυτό» μας είπε ο αγαπημένος σεφ.

Μιλώντας για το baby bloom της κόρης του, ο γνωστός σεφ αποκάλυψε ότι η μικρή θα πάρει το όνομα Βαλέρια. «Η μικρή θα πάρει το όνομα Βαλέρια. Δεν υπάρχει γιαγιά με το όνομα, αλλά είχαμε σκεφθεί κάποια ονόματα και περιμέναμε να γεννηθεί το παιδί για να δούμε τι του ταιριάζει. Και φυσικά ήρθε και έδεσε το όνομα με το επίθετο και το Βαλέρια Συρίγου μας άρεσε πολύ. Είναι πολύ εύηχο και ωραίο».

Στο στολισμό των δυο μυστηρίων το ζευγάρι θα κινηθεί σε λευκόχρυσες αποχρώσεις: «Και στη βάφτιση της μικρής και στον γάμο θα επικρατήσουν το λευκό και το χρυσό χρώμα. Θα υπάρχουν παιδαγωγοί για να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά και να περάσουν καλά και οι γονείς. Το πάρτι θα γίνει στα βόρεια προάστια. Επιλέξαμε να μην πάμε σε κάποιο κτήμα, αλλά δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό concept όπου κλείσαμε ένα μεγάλο σπίτι για να κάνουμε εκεί το πάρτι του γάμου και της βάφτισης. Το έχουμε οργανώσει όλο μόνοι μας».

Από το γαμήλιο πάρτι του ζευγαριού δεν θα μπορούσε να λείπει το καλό φαγητό, μιας και ο γαμπρός επιμελείται του μενού. «Το φαγητό θα είναι σπέσιαλ. Στην αρχή είπα δεν θα αγχωθώ και για αυτό. Όσο περνούσε όμως ο καιρός έλεγα κάτσε να τους ευχαριστήσω και έτσι αποφάσισα να έχω πολλά πιάτα που θα γίνονται live μπροστά στον κόσμο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ