Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρέθηκε για δεύτρεη φορά στο Γενικο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε μέσα σε ένα 24ωρο δύο φορές στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το πρωί αισθάνθηκε ένα μούδιασμα στη δεξιά πλευρά του σώματός του. Ο ίδιος ωστόσο υπέγραψε ώστε να βγει από το νοσοκομείο και να μην νοσηλευτεί για περαιτέρω εξετάσεις ώστε να μην θεωρηθείο πω θέλει να αποφύγει την παρουσία του στη δικαστική αίθουσα.

Ωστόσο στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής ο ηθοποιός αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Αμέσως μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου και κρατείται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου οι γιατροί διέγνωσαν πως έχει υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μega Καλημέρα», η κατάστασή του είναι σοβαρή και η παραμικρή συναισθηματική φόρτιση μπορεί να αποβεί μοιραία για την υγεία του.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Μega Καλημέρα»:

Για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε στο Ηappy Day ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Ο νομικός δήλωσε πως η υγεία του ηθοποιού είναι επιβαρυμένη ενώ θα υποβληθεί και σε εγχείρηση. 

Όπως ανέφερε στον Alpha: «Χθες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και είναι γεγονός ότι είχε επί τέσσερις μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά, τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Τον πήγαν στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει πρόσφατα εγκεφαλικό. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να είναι μοιραίο».

«Οι γιατροί αποφάσισαν να νοσηλευτεί, όμως εκείνος έγινε ότι έχει δικαστήριο σήμερα και θέλει να εμφανιστεί για να μη νομίζουν ότι παίζει θέατρο. Οι γιατροί αρνήθηκαν, εκτός κι αν υπέγραφε για αν βγει. Υπόγραψε και χθες βράδυ είχε έξαρση η κατάστασή του, έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και θα γίνει και επέμβαση γιατί η κατάστασή του είναι σοβαρή. Έχει μια αρρώστια που από την ίδια πέθανε ο πατέρας του στα 62. Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ