Μια δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή πριν από μερικά λεπτά, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος στου ΤΑΣΕΗ ανακοίνωσε πως έφυγε από τη ζωή ο Νάσος Πατέτσος, λίγο πριν κλείσει τα 101 του χρόνια.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε πριν από μερικά λεπτά μια φωτογραφία με τον αείμνηστο τραγουδιστή από τα περσινά του γενέθλια γράφοντας:

«Πριν από λίγο μας ενημέρωσαν από τη διεύθυνση του Γηροκομείου Αθηνών ότι ο αγαπημένος μας παλαίμαχος τραγουδιστής και ηθοποιός μία μεγάλη φίρμα τον δεκαετιών 40,50,60,70, η πιο μελωδική φωνή του ελαφρού τραγουδιού που τον λάτρευε η μητέρα μου κι είχα την τύχη να δουλέψω μαζί του στα πρώτα μου χρόνια (κι εκεί γνώρισα τον ευγενικό του χαρακτηρα) στο ΚΑΜΠΑΡΕ της τότε Ερτ2, που ήταν μια μορφή μουσικής επιθεώρησης, ο Νάσος Πατέτσος ταξίδεψε στον ουρανό μαζί με το άσπρο του περιστέρι την μεγάλη του επιτυχία.

“Άσπρο μου περιστέρι πέτα”, έτσι τραγουδούσε μελωδικά κι έτσι θα τον θυμόμαστε.. Νάσο μου που μας αγαπούσες τόσο σ’ ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες.

Θλίψη θα σκορπίσει η αποχώρηση σου στους φίλους σου και κυρίως στον αγαπημένο μας Τάκη Σαγιώρ που τόσο σε φρόντιζε.

Εμείς ως ΤΑΣΕΗ κι εγώ προσωπικά ως προεδρος του ευχαριστούμε το Γηροκομείο Αθηνών όπου τον τελευταίο χρόνο σε μεταφέραμε, για όλη τη φροντίδα που σου προσέφεραν με τον καλύτερο τρόπο.

Καλό σου ταξιδι. Η φώτο από την γιορτή που καναμε στον Μαγεμένο Αυλό στα 100α γενέθλια του Νασου μας πέρυσι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ