Η Νάνσυ Αλεξιάδη παντρεύτηκε τον σύντροφό της τον περασμένο Αύγουστο και χωρίς να το μάθει κανείς. Τα σχέδια γάμου της γνωστής τραγουδίστριας που μας πρωτοσυστήθηκε μέσα από το talent show Fame Story είχαν αναβληθεί τους προηγούμενους μήνες.

«Βρισκόμαστε μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας με τον σύντροφό μου. Προσπαθούμε να είμαστε και στα δυο μέρη. Όταν υπάρχει κατανόηση και αγάπη όλα είναι δυνατά. Ο γάμος μας δεν έγινε τελικά λόγω των μετακινήσεων από το Ντουμπάι στην Ισπανία και μετά στην Ελλάδα. Δεν έχουμε προλάβει. Όλα έχουν δρομολογηθεί και θα γίνουν. Είμαστε λίγο της τελευταίας στιγμής. Δεν έχω ιδέα αν ο γάμος γίνει στην Ελλάδα», είχε αναφέρει τον περασμένο Μάϊο σε συνέντευξή της στο Breakfast@Star.

Τελικά, ο γάμος τους έγινε τον περασμένο Αύγουστο όπως μαρτύρησε η ανάρτηση που έκανε η Νάνσυ Αλεξιάδη τα ξημερώματα της Τρίτης από τις Σεϋχέλλες. «Μαζί στα καλά και στα άσχημα, στα πλούσια και στα φτωχά, στην υγεία και στην αρρώστια, μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος», η τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας με τον σύντροφό της. Το ζευγάρι φωτογραφίζεται μέσα στην πισίνα να ανταλλάσσει ένα φιλί στο εξωτικό τους ταξίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ