Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον ξαφνικό και άδικο χαμό του Πάνου Νάτση. Οι συγγεβείς και τα αγαπημένα του πρόσωπα βρέθηκαν την Κυριακή, στις 12,00 το μεσημέρι στο Κοιμητήριο του Σχιστού Νίκαιας για το ετήσιο μνημόσυνο

Tραγική φιγούρα η τελευταία του σύντροφος Διονυσία Γεωργιάδου.

Ήταν 29 Ιανουαρίου του 2022 όταν το νήμα της ζωής του Πάνου Νάτση κόπηκε απότομα. Ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του στο κέντρο της Αθήνας όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα. Η Διονυσία Γεωργιάδου η οποία διατηρούσε σχέση με τον Πάνο Νάτση θέλησε να ενημερώσει τους φίλους για το ετήσιο μνημόσυνο.

«Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την απώλεια του αγαπημένου μας, Πάνου Νάτση, θα τελεστεί μνημόσυνο την Κυριακή 29/01 στις 12 το μεσημέρι στο νεκροταφείο Σχιστό Νίκαιας», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Διονυσία Γεωργιάδου για τον Πάνο Νάτση.

Πρόσφατα η μουσικός είχε μοιραστεί ένα βίντεο από τα τελευταία γενέθλια του Πάνου Νάτση. «Δεν ξέρω αν υπάρχουν καν λέξεις να περιγράψουν το πόσο μου λείπεις. Πέρσι σου σβήσαμε δύο τούρτες και μία για τον δρόμο. Σ’ αγαπώ πολύ» έγραφε στη λεζάντα.

H θλίψη ήταν μεγάλη καθώς αγαπημένα του πρόσωπα δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως ο Πάνος Νάτσης δεν είναι πια στη ζωή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ