Οι Onirama υποδέχτηκαν στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, το βράδυ της Τετάρτης, τον Γιάννη Κότσιρα σε ένα ξεχωριστό live. Μετά την μεγάλη επιτυχία του μουσικού αφιερώματος στα 90s το δυναμικό συγκρότημα επέστρεψαν με μία ακόμη δεκαετία που άφησε το στίγμα της στη μουσική.

Ο frontman των Onirama Θοδωρής Μαραντίνης.

Οι Onirama «ανακάτεψαν» μελωδίες, ήχους και μουσικές εποχές ερμηνεύοντας θρυλικά τραγούδια από τα 00’s. Μαζί τους στη σκηνή βρέθηκε, εκτός από τον Γιάννη Κότσιρα, ο αγαπημένος συνθέτης, κιθαρίστας και ερμηνευτής Αντώνης Μιτζέλος.

Ο Γιάννης Κότσιρας.
Ο Αντώνης Μιτζέλος.

Ένα από τα κοινά που έχουν οι Onirama με τους δύο καλεσμένους του αφιερώματος είναι η σχέση τους με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Το συγκρότημα συμπεριέλαβε μάλιστα το τραγούδι «Ημίφως» στον τελευταίο του δίσκο με τίτλο «Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους» στο οποίο, μετά από άδεια της οικογένειας του εκλιπόντος, ακούγεται η φωνή του.

Τη φωνή του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ακούσαμε και όσοι είχαμε την τύχη να βρεθούμε στο live της Τετάρτης όταν ο Θοδωρής Μαραντίνης ερμήνευσε το συγκεκριμένο κομμάτι μαζί με τον Γιάννη Κότσιρα.

Όλο το θέατρο ξέσπασε σε χειροκροτήματα κάνοντας τη στιγμή αυτή μία από τις πιο συγκινητικές της βραδιάς.

Ήταν μονάχα ένα από τα κομμάτια που αφιέρωσαν στον αγαπημένο τους φίλο και συνεργάτη που έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2019.

Φωτογραφίες: Ανδρέας Νικολαρέας/NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ