Το όνομα Μαρέττα έδωσαν σήμερα το πρωί στην κόρη τους η Όλγα Φαρμάκη και ο Σπύρος Μαντόπουλος. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι με νονούς την αδερφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ και τον Γεώργιο Παντελίδη. Μαμά και κόρη ήταν ντυμένες ασορτί με ροζ φορέματα και σε παλ αποχρώσεις ήταν και η ρομαντική μπομπονιέρα που επέλεξε η Όλγα Φαρμάκη για τη μικρή της πριγκίπισσα.

Συγκεκριμένα η μπομπονιέρα που επέλεξε η Όλγα Φαρμάκη ήταν σε κίτρινο και ροζ παλ χρώμα ενώ ήταν δεμένη με δαντέλα.

Η μπομπονιέρα που επέλεξε η Όλγα Φαρμάκη για τη βάφτιση της κόρης της.

Ανάμεσα στους καλεσμένους στη βάφτιση ήταν η Ευριδίκη Βαλαβάνη αλλά και ο Κωστας Κοκκινάκης με τη σύντροφό του Χριστίνα Κανελλοπούλου.

Η μικρή Μαρέττα ήρθε στον κόσμο στις 20 Ιανουαρίου 2021. «Το ήθελα πάρα πολύ και εγώ και ο Σταύρος και χαρήκαμε πολύ όταν μάθαμε το γεγονός. Τρία χρόνια είμαστε μαζί. Από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι είναι ο άνθρωπος σου, αλλά πραγματικά με τον Σταύρο το έλεγα και από την πρώτη στιγμή», είχε πει σε συνέντευξή της η Όλγα Φαρμάκη το 2020.

«Τον γνώρισα με μια φίλη μου και της λέω: “νομίζω ότι ταιριάζω πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζω έχω βρει το άλλο μου μισό. Σου ακούγεται πολύ κλισέ το ξέρω αλλά το νιώθω”. Ήταν πιστεύω στο κατάλληλο timing και εκείνος και εγώ, είναι πολύ σημαντικό για έναν άνδρα γιατί εμείς οι γυναίκες το έχουμε λίγο περισσότερο με την μητρότητα και την οικογένεια από πιο μικρές. Νομίζω ήταν η κατάλληλη στιγμή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ