Η προεκλογική περίοδος τελείωσε και ήρθε η ώρα για μια μικρή ανάπαυλα των πολιτικών αρχηγών οι οποίοι αύριο Κυριακή 21 Μαΐου θα αναμετρηθούν στην κάλπη. Το Σάββατο είχαν χαλαρές συζητήσεις και βόλτες με δημοσιογράφους.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Ερμού πριν από τον καθιερωμένο καφέ με τους δημοσιογράφους. Συνομίλησε με πολίτες καθώς περπάτησε στο κέντρο της Αθήνας και φωτογραφήθηκε με τον κόσμο. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του Alpha στη συνέχεια θα έπαιζε ποδόσφαιρο με φίλους για να αποσυμπιεστεί.

Αλέξης Τσίπρας

Στο Μικρολίμανο ο Αλέξης Τσίπρας παρέθεσε το καθιερωμένο γεύμα στους πολιτικούς συντάκτες πριν από τη «μάχη» στην κάλπη.

Δημήτρης Κουτσούμπας

Με στελέχη του κόμματος, φίλους, συνεργάτες, υποψήφιους βουλευτές του κόμματος και πολιτικούς συντάκτες βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε μεζεδοπωλείο στην Καλογρέζα. Ανάμεσά τους βρισκόταν ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Ελένη Ράντου, ο Βαγγέλης Σερίφης, η Κατερίνα Στικούδξ, η Σεμίνα Διγενή.

Νίκος Ανδρουλάκης

Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος γευμάτισε με δημοσιογράφους, υποψηφίους και τοπικά στελέχη του κόμματος σε ταβέρνα στην περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ