Με 10 ολοκαίνουργια τραγούδια επιστρέφουν οι ABBA. Η μεγαλύτερη pop μπάντα από το 1970 και μετά έρχεται δυναμικά και οι φαν της παραληρούν. 40 χρόνια μετά το θρυλικό συγκρότημα που έγραψε ιστορία, είναι ξανά μαζί στο μεγαλύτερο reunion της pop. H μπάντα ετοιμάζεται και για το πρώτο reunion live το οποίο θα είναι διαδικτυακό, μέσα στο 2022.

«Επιτέλους, ήρθαν οι ABBA για να φτιάξει το 2021» γράφουν χρήστες του twitter. «Τη δεκαετία των 80’ς νομίζαμε πως οι Abba είχαν ξοφλήσει» λέει ο Andersson.

«Όλα τα κέρδη μας πήγαιναν στην εταιρεία μας και μοιραζόμασταν τα κέρδη δια τέσσερα. Μια μέρα είπαμε «οκ παιδιά, τελειώσαμε, ας κάνουμε κάτι άλλο για ένα διάστημα και αν είμαστε ακόμα ζωντανοί, τα ξαναλέμε. Ε, πουλήσαμε την εταιρεία και πίστεψέ με, δεν περιμέναμε ότι οι ABBA θα είχαν συνέχεια».

Έχοντας αγνοήσει οτιδήποτε νέο συμβαίνει στην ποπ σήμερα, οι ABBA έρχονται μένοντας πιστοί στο ιδιαίτερο στυλ τους. Το άλμπουμ φέρει τον τίτλο Voyage.

«Αγνοώντας εντελώς οτιδήποτε καινούριο έχει συμβεί τις τελευταίες δεκαετίες, θέλουμε να ξαναζωντανέψουμε το αυθεντικό πνεύμα των ABBA, την πρωτότυπη παρουσία μας. Για να σας είμαι απολύτως ειλικρινής, δεν νιώθω ότι υπάρχει κάτι στην σύγχρονη pop που να με κάνει να ..μαγευτώ, να χάσω τα λόγια μου» λέει ο Andersson.

«Ήμασταν όλοι μαζί, ερμηνεύαμε τα κομμάτια λες και ήμασταν στην σκηνή. Απλά δεν βρισκόμασταν στη σκηνή αλλά μπροστά από 75 άτομα που μας παρακολουθούσαν μέσω υπολογιστή και μερικές εκατοντάδες κάμερες» συνεχίζει ο ίδιος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ