Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη με την Κάτια Δανδουλάκη να εξετάζεται από τους συνήγορους υπεράσπισης και κατηγορίας ενώ εντύπωση να προκαλεί το γεγονός πως ο Πέτρος Φιλιππίδης θεωρούσε πως «είναι ο Θεός».

Η ηθοποιός κλήθηκε να καταθέσει τα όσα γνώριζε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Λένα Δροσάκη όταν κλήθηκε να συνεργαστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο θέατρο της Κάτιας Δανδουλάκη το 2018.

«Είχαμε μια συνεργασία με τον Πέτρο σε δυο παραστάσεις. Η τρίτη συνεργασία μας όμως δεν ήταν αυτό που περιμέναμε, ήταν προβληματική. Από την πρώτη στιγμή υπήρχε μια ιδιαίτερη νευρικότητα κι ένα έντονο ψυχολογικό κυνηγητό προς τη Λένα τη Δροσάκη. Σε σημείο που μετά έγινε καταπιεστικό και ενοχλητικό και για την ίδια τη Λένα και τους υπόλοιπους. Εκείνη ήταν έτοιμη να φύγει από το θίασο και δεν ήταν η μόνη. Αισθάνθηκα ότι θα διαλύονταν ο θίασος», κατέθεσε η Κάτια Δανδουλάκη.

Όταν μάλιστα η Κάτια Δανδουλάκη ξεκαθάρισε ότι «έδιωξα τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί φλέρταρε εντόνως τη Λένα Δροσάκη» σημειώθηκε ένταση στην αίθουσα. Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη Μιχάλης Δημητρακόπουλος ρωτούσε έντονα την Κάτια Δανδουλάκη τι ακριβώς θεωρεί φλερτ ενώ στη συνέχεια παρουσιάστηκαν φωτογραφίες της Λένας Δροσάκη με τον Πέτρο Φιλιππίδη από τις πρόβες.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θεωρούσε ότι ήταν ο Θεός

Εντύπωση προκάλεσε κατά τη διάρκεια της δίκης ότι ακούστηκε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης ρωτούσε διαρκώς τη βοηθό του αλλά και συναδέρφους «ποιος είναι ο Θεός;» εννοώντας τον εαυτό του.

Κάτι ανάλογο είχε καταθέσει και ο Σπύρος Μπιμπίλας στο παρελθόν μέσα στις δικαστικές αίθουσες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ