Στη φάρμα της οικογένειας Γκέιτς θα γίνει ο γάμος της Τζένιφερ Γκέιτς και του Νάγιελ Νάσαρ. Η κόρη του Μπιλ Γκέιτς και ο πάμπλουτος Αιγύπτιος ετοιμάζουν ένα διήμερο εορτασμό για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Καλεσμένοι θα είναι αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού αλλά και συνεργάτες των ισχυρών και πλούσιων γονιών τους.

Το ζευγάρι αποφοίτησε από το ίδιο πανεπιστήμιο, το Stanford. Εκείνη με πτυχίο στην Βιολογία και εκείνος με πτυχίο στα Οικονομικά. Δημοσιοποίησε για πρώτη φορά τη σχέση του στα social media τον Φεβρουάριο του 2017. Σχεδόν ένα μήνα μετά το πρώτο τους ραντεβού.

Η 25χρονη Τζένιφερ και ο 30χρονος Νάγιελ ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2020. «Ανυπομονώ να περάσουμε μαζί την υπόλοιπη ζωή μας, μαθαίνοντας, ωριμάζοντας, γελώντας και αγαπώντας ο ένας τον άλλον», είχε γράψει εκείνη στο Instagram της.

Ενώ ο αγαπημένος της είχε σημειώσει: «Νιώθω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος και ο πιο τυχερός άντρας στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Τζεν είσαι τα πάντα που είχα ποτέ ονειρευτεί και πολλά περισσότερα. Ανυπομονώ να μεγαλώσουμε μαζί σε αυτό το ταξίδι, που λέγεται ζωή, και απλά δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς εσένα πια. Σε αγαπώ περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. Σε ευχαριστώ που κάνεις την κάθε μέρα να μοιάζει με όνειρο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ