Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν ένας από απονεμητές των βραβείων Mad και έζησε από κοντά τον άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ Snik και Light.

«Ξαφνικά μόλις τελείωσα με τη βράβευση τη Ελένης Φουρέιρα είδα τον Light στη σκηνή είχε 15 άτομα που τον ακολουθούσαν. Δεν πέρασε ένα λεπτό. Aυτό που έγινε δεν το έχω δει ούτε στην Αμερική.

Έφευγαν καρέκλες μπουνιές, οι καλλιτέχνες είχαν τρομοκρατηθεί. Αυτό που με σόκαρε ήταν τα μικρά παιδάκια που έκλαιγαν» δήλωσε ο CEO της Barfking Well Media μιλώντας την επόμενη μέρα στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο γνωστός παραγωγός διαμήνυσε πως μετά τα όσα έγιναν στα βραβεία δεν σκοπεύει να φιλοξενήσει κανένα από τα επίμαχα πρόσωπα σε σόου του στο μέλλον.

«Ξέρουμε ότι το στιλ και η κουλτούρα πίσω από τα τραγούδια είναι συγκεκριμένη. Είναι τραγικό στη μεγάλη αυτή γιορτή που ήρθαν για να τσακωθούν. Θα πρέπει του χρόνου να μην συμπεριλάβουμε κανέναν καλλιτέχνη της τραπ. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμπεριλάβω κανέναν τέτοιο καλλιτέχνη στα σόου μου όχι γιατί είναι κακά παιδιά αλλά για να προφυλάξω τους άλλους» τόνισε.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο Znews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ