Στις Μπαχάμες έκανε τις διακοπές του ο Κωνσταντίνος Αλέξιος με την παρέα του. Ανάμεσά τους και η σύντροφος του μεγαλύτερου γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Ο 23χρονος μάλιστα δεν δίστασε να είναι διαχυτικός με την Βραζιλιάνα καλλονή σύντροφό του, που ακούει στο όνομα Μαριάννα.

Το okmag εντόπισε ένα στιγμιότυπο με το νεαρό ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα στην παραλία όπου βρέθηκαν με τους φίλους τους.

Ο Κωσταντίνος Αλέξιος φαίνεται πως είναι ερωτευμένος και δεν είναι ο μόνος από τα εγγόνια του τέως βασιλιά της Ελλάδας, Κωσταντίνου. Σε σχέση βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό και η πρωτότοκη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολυμπία αλλά και ο αδερφός της, Αχιλλέας Aνδρέας

Τα δύο τελευταία ζευγάρια μάλιστα έχουν έρθει μαζί και στην Ελλάδα και συγκεκριμένα για καλοκαιρινές διακοπές στις Σπέτσες.

Μαρία Ολυμπία & Πέρεγκριν Πίρσον

Η 25χρονη Μαρία Ολυμπία βρίσκεται σε σχέση εδώ και δύο περίπου χρόνια με τον ευγενικής καταγωγής Βρετανό. Ο 26χρονος Πέρεγκριν Πίρσον είναι ο μεγαλύτερος γιος και κληρονόμος του 4ου υποκόμη του Cowdray, ενώ η οικογένειά του διαθέτει περιουσία πολλών εκατομμυρίων.

Αχιλλέας Ανδρέας & Ιζαμπέλα Μασενέ

Κόρη της ιδρύτριας του παγκόσμιου eshop πολυτελών ειδών μόδας, Νet-Α-Porter, Ναταλί Μασενέ, η 22χρονη έχει κληρονομήσει το στυλ της μητέρας της. Το περασμένο καλοκαίρι πέρασε το γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού μέρος των διακοπών της μαζί με τον 21χρονο σύντροφό της και την οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ