Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θα κινηθεί νομικά εναντίον της Super Κικής για τα όσα αναφέρει για εκείνον μέσα από το κανάλι της στο Youtube.

«Κοροϊδεύουν, δεν αντέχω!»

«Έχει μπερδευτεί ο Μαυρίκιος γιατί δεν ξέρει, όπως και πάρα πολλοί που έχουν παλέψει κατά καιρούς να μου κάνουν cancel αλλά δεν τα έχουν καταφέρει. Με έκανε και tag, μπορεί και να πήρα 300 followers, να είναι καλά. Ξέρει πολύ καλά ο Μαυρίκιος γιατί ειρωνεύομαι στα βιντεάκια, όπως και όλη η Ελλάδα. Σταματήστε όλοι μαζί να ξυπνάτε μια μέρα και να συνεννοείστε σε μια ομαδική να κοροϊδέψετε τη Super Κική.

Μαυρίκιε φεύγα, έχεις μπλέξει άσχημα. Του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι θα ασχοληθώ μαζί του αλλά όχι έτσι όπως νομίζει. Γιατί αυτός νόμιζε, όπως και πάρα πολλές τέτοιες, ότι εγώ θα τον κάνω repost. Σιγά μην ασχοληθώ εγώ με έναν άνθρωπο που έχει γίνει γνωστός επειδή έχει γίνει ρεζίλι επειδή λέει ψέματα, μην πω τι λέει ψέματα.

Ποιο ζευγάρι; Στη φαντασία του εννοείς. Είστε τρελοί; Ποιος τα λέει αυτά; Γι’ αυτό έχουν γίνει γνωστοί, γιατί όλος ο κόσμος αναρωτιέται τι μας λέει τώρα αυτός. Ποιος μίλησε για το αν θα γίνουν καλοί γονείς ή όχι, εντωμεταξύ νεύματα κάνω. Κοροϊδεύουν, δεν αντέχω. Θεωρώ ότι οι gay, το ζευγάρι εεεε, το ζευγάρι αυτό θα είναι πάρα πολύ καλοί γονείς, δεν αντιλέγω. Αλλά δε θα κοροϊδεύεις εσύ ρε φίλε την Κική» αναφέρει στο βίντεό της η Super Κική.

«Ξεκινά μια νομική διαδικασία γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

«Το είδα και το ξανάζησα το χθεσινό σοκ. Πολύ στενάχωρο. Νομίζω ότι δεν είχα άλλη επιλογή. Έχω μιλήσει ήδη με τη Βάσια Καπερνάρου και ξεκινά μια νομική διαδικασία γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος», ανέφερε αρχικά..

Από την πλευρά της η δικηγόρος Βάσια Καπερνάρου δήλωσε: «Έχει θιγεί τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του, αλλά και ο ευρύτερος συγγενικός τους κύκλος από αυτό που συνέβη, το οποίο είναι αναιτιολόγητο, άδικο και επιπλέον έχουμε μια κριτική και έναν λόγο αιχμηρό, γεμάτο κακεντρέχεια άνευ λόγου σε μια πολύ ευαίσθητη διαδικασία γιατί νομίζω η σύζυγος του Μαρίκιου Μαυρικίου είναι στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης. Είναι πάρα πολύ στεναχωρημένοι όλοι τους. Και όλο αυτό που συμβαίνει είναι χωρίς λόγο και αιτία και θίγεται και κατασυκοφαντείται ένας άνθρωπος».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια ο Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Οι περισσότεροι από ό,τι κατάλαβα ανέχονται αυτό από τη συγκεκριμένη. Εγώ δεν θα το ανεχτώ. Έχω μια γυναίκα, έχω μια οικογένεια που έρχεται, ένα μωράκι που σε λίγα χρόνια θα πάει σχολείο και να της δείχνουν “κοιτά τι έλεγε για τον μπαμπά σου”. Δεν μπορώ να το αφήσω γιατί θα είναι σαν να μην είμαι σωστός στις ευθύνες μου σαν μελλοντικός πατέρας».

Διαβάστε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου Vs Super Κική: «Ντροπή! Δεν χωρούν ειρωνείες με τη χαρά ενός ζευγαριού που περιμένει παιδί»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ