Μεγάλη «κόντρα» ξέσπασε ανάμεσα στον Μάκη Χριστοδουλόπουλο και τη Λίτσα Γιαγκούση. Η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» κάνοντας αποκαλύψεις για την επαγγελματική τους ευνεργασία και ενόχλησε ιδιαίτερα τον τραγουδιστή. Έτσι, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος κινείται νομικά εναντίον της Λίτσας Γιαγκούση.

Συγκεκριμένα, η Λίτσα Γιαγκούση έκανε λόγο για προσβλητική συμπεριφορά του συναδέλφου της, η οποία την οδήγησε να αποχωρήσει από το σχήμα που συνεργάζονταν.

«Δεν θα επαναλάμβανα τη συνεργασία με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά που με ανάγκασε να αποχωρήσω. Μπήκα στην πρεμιέρα στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για 40 λεπτά τραγούδησα μόνο 10. Έκανε φινάλε η ορχήστρα γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης. Δεν σέβεται κανέναν και κοιτάει μόνο τον εαυτό του. Κρίμα το ταλέντο του», ανέφρε χαρακτηριστικά.

Η παραπάνω δήλωση της Λίτσας Γιαγκούση φαίνεται πως ενόχλησε έντονα τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Ο ίδιος, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον της.

Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη επικοινώνησε με άνθρωπο από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον της Λίτσας Γιαγκούση αλλά και του εντύπου που φιλοξένησε τη συνέντευξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ