Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας και μεταξύ άλλων αναφέρθιηκε στα σχόλια που ειπώθηκαν όσο εκείνος βρισκόταν στο Survivor All Star στον Άγιο Δομίνικο. Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης βρίσκεται μόλις λίγα 24ωρα στην Ελλάδα, αλλά πέρασε στην επίθεση και αποκάλυψε τα σχόλια που τον ενόχλησαν. Τα έβαλε μάλιστα και με τον παλιό συμπαίκτη του στο παιχνίδι, τον δημοσιογράφο Λάμπρο Κωνσταντάρα, αναφέροντας πως περιμένει μια συγνώμη από εκέινον.

Το okmag επικοινώνησε με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Παρίσι. Ο δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά πως αυτή τη στιγμή δεν θέλει να τοποθετηθεί στις δηλώσεις που έχει κάνει ο Σπύρος Μαρτίκας για εκείνον. Αυτό που σχολίασε μόνο ήταν: «Το μόνο σχόλιό μου είναι αγάπη μόνο για τον Σπύρο Μαρτίκα».

Λίγο νωρίτερα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέβασε και ένα story στο Instagram του από τη Disneyland στο Παρίσι αναφέροντας ότι «Από το πρωί με έχετε πάρει πολλοί συνάδελφοι για να σχολιάσς αυτά που είπε ο Σπύρος Μαρτίκας. Δεν θα το κάνω γιατί δεν με αφήνει ο Μίκυ. Κι εγώ στον Μίκυ δεν κάνω μικιές».

Οι δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας στη «Super Κατερίνα»:

«Με ενόχλησαν πάρα πολύ κάποιες δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα και κάποιες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά που έχει μία εμμονή να θέλει να βρει το οτιδήποτε για να με βάλλει. Μου έχουν μεταφέρει αρκετά.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε ότι δε θέλει να με δει μπροστά του, κάτι τέτοιο. Ποιος; Ο φίλος μου ο Λάμπρος; Που ζήσαμε ένα παιχνίδι μαζί; Που με έχει γνωρίσει; Που τον θεωρώ φίλο μου; Γιατί, τι του έκανα του Λάμπρου; Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα να συμβαίνουν, γιατί τον είχα σε εκτίμηση και υπόληψη και δεν τον τιμά να κιτρινίζει τη δημοσιογραφία, ένα λειτούργημα από το οποίο ζει.

Οφείλει να με πάρει με την πρώτη ευκαιρία τηλέφωνο εκείνος πρώτος, να αναθεωρήσει και να μου ζητήσει συγγνώμη. Θα τα πούμε κατ’ ιδίαν με τον Λάμπρο», σχολίασε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας (NDP).

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Μαρτίκας για Λάμπρο Κωνσταντάρα: «Δεν τον τιμά να κιτρινίζει, να μου ζητήσει συγγνώμη»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ