Ώρες αγωνίας περνά ο Κώστας Παπαδόπουλος έπειτα από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Πάρνηθα. Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star έχει το ζαχαροπλαστείο του σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους στην περιοχή Μενίδι και φυσικά το μόνο που βλέπει κι εκείνος ένει καπνοί από το μέτωπο της φωτιάς.

Το okmag επικοινώνησε με τον Κώστα Παπαδόπουλο που αποκάλυψε πως «ο κόσμος είναι σε πανικό» αυτές τις δύσκολές ώρες.

«Βλέπουμε τις φωτιές και φοβόμαστε. Όλο το βράδυ ακούγαμε εκρήξεις, κοντά στο στρατόπεδο του Καποτά. Νομίζαμε ότι ήταν γκαζάκια, αλλά τελικά ήταν παλιά πυρομαχικά, οβίδες από τον πόλεμο. Οι εκρήξεις που ακούγαμε ήταν πολύ συχνά. Κάθε 20 λεπτά», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Και συνέχισε: «Ο κόσμος είναι σε πανικό. Στους δρόμους όλοι βιάζονται, είναι αγχωμένοι και δείχνουν τρομοκρατημένοι. Είναι σαν ανταρσία, όλη αυτή η κατάσταση. Δεν αφήνουν τα πυροσβεστικά να περάσουν από τα STOP, τρέχουν όλοι».

«Η οικογένειά μου είναι κλεισμένη στο σπίτι»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος και η σύζυγός του Μαρίνα έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά, τα οποία παραμένουν, όμως ασφαλή μέσα στο σπίτι. «Η οικογένειά μου είναι κλεισμένη στο σπίτι. Κρατήσαμε τα παιδιά σπίτι για να είναι ασφαλή. Εγώ μόνο έχω βγει και βρίσκομαι στο ζαχαροπλαστείο».

Τέλος, ο ίδιος ανέφερε: «Έχουμε ακυρώσεις σε δυο πάρτι στο μαγαζί, από δυο οικογένειές που καίγεται το σπίτι τους ή έχει φθάσει η φωτιά στις αυλές τους. Στον δρόμο του Αγίου Διονυσίου όλα τα μαγαζιά είναι ανοιχτά, αλλά δεν έχουν καθόλου δουλειά. Έχει πολύ κάπνα, αλλά φυσά από την αντίθετη πλευρά και ο καπνός φεύγει δυτικά προς Άνω Λιόσια και Ασπρόπυργο».

Διαβάστε επίσης:

Ο Βασίλειος Κωστέτσος στο okmag: «Ανεβάζουν φωτογραφίες με πυρόπληκτα ζώα για τα likes ή γιατί το αισθάνονται πραγματικά;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ