Στην ψηλότερη κορυφή των Τρικάλων ανέβηκε ο Κώστας Κρομμύδας. Ο γνωστός συγγραφέας και ηθοποιός που αγαπά τον τόπο καταγωγής του, αλλά και την περιπέτεια, κατάφερε να κατακτήσει την πιο ψηλή κορυφή στα Τρίκαλα. Συνοδοιπόροι του σε αυτήν την προσπάθεια – που στέφθηκε με επιτυχία – ήταν η σύζυγός του, Μαρίνα Γιώτη, δυο οδηγοί βουνού και μερικοί φίλοι του.

Στόχος όλης της ομάδας ήταν να κατακτήσουν την κορυφή της Τριγγίας στα 2.204, που αποτελεί την πιο ψηλή κορυφή των Τρικάλων και τελικά τα κατάφεραν.

Το okmag επικοινώνησε με τον Κώστα Κρομμύδα που αποκάλυψε ποιο ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι αυτού του εγχειρήματος.

«Κάθε χρόνο επιλέγουμε μια κορυφή της περιοχής για να κατακτήσουμε. Τη συγκεκριμένη είχαμε προσπαθήσει άλλες δύο φορές να την κατακτήσουμε, αλλά δεν τα είχαμε καταφέρει. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους ανεβήκαμε στην πιο ψηλή κορυφή των Τρικάλων.

Το σημαντικό επίσης είναι πως είχαμε μαζί μας δύο οδηγούς βουνού που έκαναν πολύ καλύτερη αυτή την εμπειρία. Τον Θάνο και τη Βάσια.

Μια παρέα 12 ατόμων κυρίως από φίλους που ανεβαίνουν το καλοκαίρι στο χωριό μαζευτήκαμε και απολαύσαμε αυτή την υπέροχη διαδρομή βλέποντας άγρια άλογα και αγριοκάτσικα. Οφείλω να πω ότι το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν η κατάβαση, καθώς ακόμη τα πόδια μας πονάνε. Αλλά πραγματικά ο πόνος άξιζε και τώρα ήδη καταστρώνουμε τα σχέδια μας για την επόμενη κατάκτηση.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κώστας Κρομμύδας στο okmag: «Οφείλουμε να είμαστε κοντά στις κακοποιημένες γυναίκες, γιατί τα τέρατα παραμονεύουν»

Αποκλειστικό! Ο Κώστας Κρομμύδας συμμετέχει σε διεθνή κινηματογραφική παραγωγή – Τι λέει στο okmag

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ