Ο επικεφαλής των Global Music Partnerships της TikTok Australia αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με μη-Hodgkin λέμφωμα σταδίου 4.

«Αυτό δεν ήταν ακριβώς μέρος του πενταετούς μου σχεδίου», είπε ο Γκόβιντ σε ένα πρόσφατο βίντεο στο Instagram.

«Νόμιζα ότι ήμουν στην καλύτερη κατάσταση της ζωής μου, στην πιο υγιή που ήμουν ποτέ. Ένας Crossfitter που τρέχει υπερμαραθώνιους και μαραθωνίους ζει και αναπνέει, κάνει προπονήσεις, βελτιστοποιεί τον ύπνο, κάνει αποθεραπεία, κάνει σωστή διατροφή», είπε αρχικά στο βίντεό του.

Ο 38χρονος πρόσθεσε ότι είχε επιστρέψει στο Σίδνεϊ τον Απρίλιο μετά από προπονήσεις για εβδομάδες στο Μπαλί για έναν μαραθώνιο. Και μόλις την επόμενη μέρα του ημιμαραθωνίου του Μαΐου βίωσε κάποια συμπτώματα, τα οποία τον οδήγησαν στο ιατρείο την επόμενη μέρα.

Ποια ήταν τα συμπτώματα που τον ανησύχησαν;

«Είχα πολύ άσχημα συμπτώματα που έμοιζαν με γρίπη», εξήγησε ο Γκόβιντ σε άλλο βίντεο. «Συγκεκριμένα, πολύ σοβαρούς πόνους στο σώμα, καθώς και στο πίσω μέρος του λαιμού μου μέχρι τον ώμο μου. Εκείνο το βράδυ, είχα έντονη εφίδρωση, που με κράτησε ξύπνιο όλη τη νύχτα και ήμουν τελείως μούσκεμα».

Το στέλεχος συνεχίζει να ενημερώνει τους θαυμαστές του εν μέσω της μάχης του με τον καρκίνο, η οποία θα περιλαμβάνει έξι γύρους χημειοθεραπείας που χορηγούνται κάθε 21 ημέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ