Χαρμόσυνα είναι τα τελευταία νέα για τον Δημήτρη Σκουλό, καθώς ο διακεκριμένος φωτογράφος έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Η σύζυγος του, Τζέλα, έφερε στον κόσμο ακόμα ένα κοριτσάκι, το οποίο ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία τους.

Ο κριτής του GNTM ανακοίνωσε τα νέα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο. Σ’ αυτή απεικονίζεται το χέρι της νεογέννητης, στο οποίο φοράει βραχιόλι που πάνω γράφει “ΣΚΟΥΛΟΥ 12/07/2021 ΘΥΛΗ”.

“Τρεις πολύ μεγάλες χαρές έχω νιώσει στη ζωή μου. Η πρώτη πριν 13 χρόνια όταν παντρεύτηκα τη γυναίκα της ζωής μου. Η δεύτερη πριν 8 1/2 χρόνια όταν γεννήθηκε ο ήλιος μου. Και σήμερα γιατί γεννήθηκε το φεγγάρι μου. Ερωτευμένος για πάντα…”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου”, στα μέσα Ιουνίου, ο Δημήτρης Σκουλός είχε αναφερθεί στον ερχομό της δεύτερης κόρης του. “Περιμένουμε ένα κοριτσάκι. Αρχές Ιουλίου θα γίνω για δεύτερη φορά μπαμπάς. Στην αρχή η κόρη μου παραξενεύτηκε, ήταν λίγο κουμπωμένη αλλά τώρα το περιμένει με αγωνία. Της εξηγήσαμε ότι θα είναι η μεγάλη αδερφή που η μικρή θα την βλέπει σαν είδωλο…“.

Όσο για το όνομα που θα πάρει η μικρή, ο ίδιος είχε δηλώσει στην εκπομπή “Ευτυχείτε!” του Open: “Το θέλαμε πολύ και θέλαμε και κόρη. Αν μπορούσαμε να διαλέξουμε. Ευτυχώς ο Θεός μας άκουσε. Η κόρη μου θα πάρει το όνομα της μητέρας μου, Θεοδώρα…“.

Φωτογραφίες: Instagram/skoulos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ