Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών αθλητικού περιεχομένου Ντέμης Νικολαΐδης παραμένει είναι ενεργός στα social media. Μέσα από τη σελίδα που διατηρεί με το όνομά του μοιράζεται περιεχόμενο που αφορά στην εκπομπή του, καθώς και αθλητικές στιγμές. Η σελίδα του Ντέμη Νικολαΐδη στο Facebook μετρά πάνω από 46 χιλιάδες ακόλουθους, όμως εκείνος ακολουθεί μονάχα ένα άτομο. Ποιο είναι αυτό;

Όπως βλέπετε δεν είναι άλλη από την πρώην σύζυγό του Δέσποινα Βανδή.

Το πρώην ζευγάρι χώρισε τον Ιούλιο του 2021 έπειτα από 18 χρόνια γάμου. «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας», ανέφερε τότε η ανακοίνωσή τους.

Έκτοτε ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή. Η τραγουδίστρια διατηρεί σχέση με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη και δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Από την άλλη, μόλις σήμερα έγινε γνωστός ο χωρισμός του Ντέμη Νικολαΐδη από την επιχειρηματία Φανή Σπυριδάκη. Οι δυο τους ήταν μαζί τους τελευταίους μήνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ