Συγκινημένος εμφανίστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Πειραιά ο Νίκος Κοκλώνης για να πει το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο Ceo της Barking Well είχε μιλήσει πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τη φιλία του με τον Γιάννη Φλωρινιώτη και την κόρη του, Αννούλα με την οποία μεγάλωσαν μαζί.

Όπως αποκάλυψε Νίκος Κοκλώνης έμενε με την οικογένειά του στην ίδια πολυκατοικία με τον Γιάννη Φλωρινιώτη και τα παιδιά του και τους γνώριζε από παιδί. Η είδηση του θανάτου του γνωστού σόουμαν, μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα στενάχωρη για τον παρουσιαστή του J2US που βρέθηκε στην κηδεία του κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και θα ακολουθήσει η ταφή του Γιάννη Φλωρινιώτη στο Νεκροταφείο του Σχιστού.

Λίγες μέρες πριν από το τελευταίο αντίο, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» επισημαίνοντας το πόσο ξεχωριστός άνθρωπος ήταν ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

«Μεγάλωσα με τον Γιάννη Φλωρινιώτη, με το να ακούει όλη η γειτονιά τα τραγούδια του. Ήταν ένας άνθρωπος που αν δεν τον γνώριζες από κοντά δεν θα μπορούσες να καταλάβεις πόσο καλόκαρδος ήταν.

Και βοηθούσε όλη τη γειτονιά, είχε δεν είχε χρήματα. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης για να τα λέμε όπως είναι τα πράγματα, ήταν δυο φορές πιο σταρ από τον Σάκη Ρουβά. Ήταν ο πρώτος Έλληνας τραγουδιστής, που δεν φοβήθηκε να βγει με τα λαμέ στην πίστα. Η φωνή του ήταν μοναδική.

Η ψυχή του Γιάννη ήταν ότι καλύτερο. Δεν ξέρω αν θα ξαναβγάλουμε Γιάννη Φλωρινιώτη στην Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης.

Βγαίνοντας από την εκκλησία ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε στις κάμερες: «Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μας έδειξε τι είναι σόου. Εγώ μεγάλωσα με τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Στη γειτονιά, όταν κάποιος δεν είχε φαγητό του έδινε εκείνος. Άνοιγε το σπίτι του για να κοιμηθεί μέσα. Η καρδιά του ήταν τόσο μεγάλη που η Ελλέδα ήταν τόσο μικρή για τον Γιάννη Φλωρινιώτη.

Και συμπλήρωσε: «Ο Γιάννης ήταν ο σταρ της γειτονιάς και της καρδιάς μας. Με την Αννούλα και τον Νίκο περάσαμε αγνά χρόνια δίπλα σε έναν σταρ. Στην Ελλάδα δεν έχουμε πια σταρ. Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν σταρ και στην καρδιά και στην καριέρα. Τόλμησε σε μια εποχή που κανείς άλλος δεν το έκανε.».

Τέλος, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής TLive και το παράπονό του: «Έχω ένα παράπονο που πιστεύω ότι θα μου το συγχωρέσει, που δεν πρόλαβα να τον καλέσω στο J2US. Ήθελα να τον φέρω. Σόου χωρίς τον Γιάννη δεν γίνεται. Αλλά δεν πρόλαβα. Θα τον θυμόμαστε όμως».

Φωτογραφίες: NDP/Πέτρος Νικολαρέας.

Διαβάστε επίσης:

Συγκίνηση στην κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ