Μπαμπάς για τρίτη φορά έγινε ο συνθέτης Νίκος Καρβέλας. Το περιβάλλον της τραγουδίστριας επιβεβαίωσε την είδηση ότι η Έλενα Φερεντίνου έγινε μητέρα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2019, λίγο καιρό μετά από τον χωρισμό του καλλιτέχνη με την Αννίτα Πάνια. Η εγκυμοσύνη της Έλενας Φερεντίνου έγινε γνωστή τον περασμένο Νοέμβρη, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι η τραγουδίστρια περιμένει αγοράκι.

Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Καρβέλας έχει γίνει ακόμα δύο φορές μπαμπάς. Έχει αποκτήσει έναν γιο τον Ανδρέα, ο οποίος είναι 14 ετών πια, αλλά και την 39χρονη Σοφία Καρβέλα, την κόρη του με την Άννα Βίσση. Επίσης, η Σοφία Καρβέλα με τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά έχουν κάνει τον συνθέτη και παππού, αφού του έχουν χαρίσει δύο εγγονάκια, τον Νίκο και τον Νέστορα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έλενα Φερεντίνου είχε δημοσιεύσει κοινές φωτογραφίες με τον Νίκο Καρβέλα από τον Σεπτέμβριο του 2020. Στην τελευταία τους τον περασμένο Σεπτέμβρη πόζαραν αγκαλιά, ενώ εκείνη τον κοιτούσε τρυφερά.

Η 31χρονη Ελενα Φερεντίνου γεννήθηκε στη Φλώρινα, με απώτερη ηπειρώτικη σαρακατσάνικη καταγωγή της από την ορεινή Σκλίβανη Ιωαννίνων. Έχει καλλιτεχνικές ρίζες, αφού πατέρας της είναι ο τραγουδιστής Φαίδωνας Φερεντίνος και ξάδελφός της ο παρουσιαστής Χρηστος Φερεντίνος. Η ίδια έχει διανύσει μια πορεία σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ. Τον Αύγουστο του 2019 ξεχώρισε για τις εξαιρετικές ερμηνείες με τη διακριτή φωνητική της χροιά στο αφιέρωμα «95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης», στο πλαίσιο των Πρέσπειων 2019. Εκεί τραγούδησε με την Πάολα και τον Βασίλη Λέκκα. Ο Νίκος Καρβέλας ήταν εκείνος που υπέγραψε και το τραγούδι της «Δεν πάει καλά το παιδί» από την Panik Records.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ