Πριν από τρία χρόνια η Ναστάζια Μητροπούλου, το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη, δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της. Σήμερα, έχοντας ακόμα σωματικά και ψυχικά σημάδια, έχει καταφέρει να κάνει μια νέα αρχή. Το μοντέλο, σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, έχει υποβληθεί ήδη σε δύο χειρουργεία και ετοιμάζεται για ένα ακόμα.

«Έχω την οικογένειά μου, τα ζωάκια μου, τους φίλους μου και έχω ξεκινήσει γυμναστήριο. Αυτό με έχει ανεβάσει πολύ τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά. Γίνομαι πιο δυνατή», αναφέρει η Ναστάζια Μητροπούλου. «Ζωγραφίζω καθημερινά και αυτό είναι κάτι που με κάνει και ξεφεύγω. Επίσης, ετοιμάζω καινούργια τραγούδια. Η μουσική είναι ένας άλλος τρόπος έκφρασης», εξηγεί για τη νέα της πραγματικότητα.

Για την αποκάλυψη του ξυλοδαρμού της από τον πρώην σύντροφό της, ανέφερε: «Νιώθω δικαιωμένη, το να αποκαλύψω ένα τόσο προσωπικό ζήτημα μου ήταν πολύ δύσκολο, αλλά στο τέλος ελευθερώθηκα. Όλο αυτό που έζησα με έκανε πιο δυνατή και πιο προσεκτική όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις. Όταν τραυματίζεσαι είτε ψυχικά, είτε σωματικά, πάντα μένουν σημάδια και ουλές, το θέμα είναι πώς θα τα διαχειριστείς».

«Είναι εκεί σε ό,τι κι αν μου συμβεί. Έχω κάνει δύο επεμβάσεις, καθώς είχα σπασμένη σπονδυλική στήλη από την σωματική βία, είχε δημιουργηθεί επίσης πρόβλημα και στην κοιλιακή χώρα και στα έντερα και τώρα έχω να κάνω ακόμα μία επέμβαση. Προσπαθώ να σκεφτώ θετικά», δήλωσε για την στήριξη των δικών της ανθρώπων.