Εκτός από την Χάιντι Κλουμ αυτή την περίοδο στη χώρα μας βρίσκεται και η Μέγκαν Φοξ. Η ηθοποιός βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Ελλάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας της ταινίας «The Expendables 4», που θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη. Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφος της, Machine Gun Kelly.

Το διάσημο ζευγάρι τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στην Σαντορίνη και ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε σε ένα τρυφερό τετ α τετ.

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν με τον Παραολυμπιονίκη, Δημήτρη Καρυπίδη ο οποίος μοιράστηκε την εικόνα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως αναγράφεται πάνω στο στιγμιότυπο, που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο αθλητής, συνάντησε την Μέγκαν Φοξ και τον Machine Gun Kelly.

Όπως θα δείτε στο φωτογραφικό υλικό παρακάτω, το ζευγάρι απόλαυσε το πρωινό του και αντάλλαξε μερικά φιλιά. Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί.

Αέρας Χόλιγουντ στη Θεσσαλονίκη

Μετά τα επιτυχημένα γυρίσματα του The Enforcer με τον Αντόνιο Μπαντέρας, η Millenium Films έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στη Θεσσαλονίκη, την οποία επέλεξε για τα γυρίσματα της τέταρτης κατά σειρά ταινίας «Οι Αναλώσιμοι».

Η κατασκευή των σκηνικών έχει γίνει από ελληνικά στην πλειοψηφία χέρια, τα συνεργεία για τα γυρίσματα και τις κάθε είδους ειδικές μηχανές κινηματογραφικών λήψεων, όπως και ο υπόλοιπος εξοπλισμός βρίσκονται στην πόλη στο σύνολό τους έπειτα από εβδομάδες προετοιμασίας, ενώ δεκάδες χώροι βραχυχρόνιας μίσθωσης έχουν νοικιαστεί σε όλη την πόλη, για τη φιλοξενία όσων θα συμμετέχουν στην ταινία. Από την άλλη πλευρά, η πλειοψηφία των αστέρων του Χόλιγουντ που φτάνουν τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να απολαύσει υψηλού επιπέδου φιλοξενία σε ξενοδοχειακή μονάδα που εξασφαλίζει και μια σχετική εγγύτητα από το τεράστιο stage γυρισμάτων στα Βασιλικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ