Ο Γιάννης Σερβετάς νοσεί από κορονοϊό, όπως αποκάλυψε μέσα από την τελευταία του ανάρτηση στο Instagram. Ο συμπαρουσιαστής του Αντώνη Κανάκη στο «Ράδιο Αρβύλα» και ραδιοφωνικός παραγωγός πριν λίγες ημέρες έχασε τον καλό του φίλο και συνεργάτη Βασίλη Δέλιο. Ο ίδιος δεν κρύβει τη θλίψη του που η κατάσταση με τον κορονοϊό θα έφερε έτσι που όχι μόνο του στέρησε τον αγαπημένο του φίλο, αλλά τώρα δεν του επιτρέπει ούτε να παρευρεθεί στην κηδεία του.

«Τώρα έχω ακόμα ένα λόγο για να μισώ αυτόν τον ιό. Δεν φτάνει που δεν μπόρεσα να δω το φίλο μου στη μάχη που έδινε στο νοσοκομείο, να του πω δυο κουβέντες, να του κρατήσω το χέρι, τώρα κόλλησα και εγώ και δε θα μπορέσω να είμαι ούτε στην κηδεία του. Αν νομίζεις όμως ότι κερδίζεις κωλοϊέ, είσαι γελασμένος. Ο Βασίλης θα είναι μαζί μου κάθε μέρα, πάντα . Τώρα για λίγες μέρες θα με φροντίσει και από βδομάδα, πρώτα ο Θεός, θα τον έχω μαζί μου στο ραδιόφωνο, στα μπαρ , στο αμάξι, στις παραστάσεις, παντού. Βασίλη μου ξέρεις εσύ … καλή αντάμωση.

Υγ: η φωτό από 10 Μαρτίου 2019», αναφέρει στο μήνυμά του ο Γιάννης Σερβετάς.

Την περασμένη Τρίτη κατά τη διάρκεια του Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης είχε αναφερθεί στην απώλεια του Βασίλη Δέλιου, σημειώνοντας ότι ο Γιάννης Σερβετάς υπήρξε καλός του φίλος. «Σήμερα είναι μια παράξενη ημέρα για εμάς στο Ράδιο Αρβύλα γιατί χάσαμε έναν φίλο, ένα δικό μας άνθρωπο. Το περιμέναμε τις τελευταίες ημέρες. Ο Βασίλης Δέλλιος που είναι στο σήμα της εκπομπής και θα τον έχουμε πάντα μαζί. Ένα απίστευτο παιδί που είμαστε χρόνια μαζί από το Κομφούζιο.

Δεν ήταν από αυτούς που πρόσεχε πολύ τον εαυτό του αλλά τελευταία, επειδή ένα θέμα υγείας τον οδήγησε στους γιατρούς, μπήκε και έκανε ένα ολικό ρεκτιφιέ κι ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι. Όμως στην πορεία δυστυχώς έτυχε κι άρπαξε τον κορονοϊό και του έδωσε τη χαριστική βολή σε μια στιγμή που τον βρήκε αδύναμο κι ευάλωτο.

Είναι ιδιαίτερα φίλος του Γιάννη Σερβετά και συνεργάτης στη ραδιοφωνική εκπομπή. Έδωσε μια εντολή στον Γιάννη. Μόλις φύγω για «διακοπές», συνεχίστε να γελάτε» είχε πει ο παρουσιαστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ