Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου η Εισαγγελέας της Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Στέλλα Σόγια πρότεινε την αθώωση του Πέτρου Φιλιππίδη για την κατηγορία του βιασμού κατ’εξακολούθηση ενώ για τις άλλες δύο καταγγελίες για απόπειρα κρίθηκε ένοχος.

Η Μαριάννα Τουμασάτου λίγο μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη τοποθετήθηκε με μια ανάρτηση στα stories του Instagram. Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του Πέτρου Φιλιππίδη και έγραψε με κεφαλαία γράμματα «Ένοχος για τις απόπειρες» ενώ στην πρόταση περί αθωότητάς του τόνισε με κεφαλαία τη φράση «λόγω αμφιβολιών».

Η Μαριάννα Τουμασάτου έχει τοποθετηθεί στο παρελθόν για το κίνημα #MeToo. Μάλιστα σε ερώτηση που της είχε γίνει για το αν θα συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη η ίδια είχε απαντήσει στις τηλεοπτικές κάμερες: «Δεν θα έπαιζα ποτέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί δεν πιστεύω ότι αν αθωωθεί θα πρόκειται για μια δίκαιη απόφαση».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με τη σειρά του αναφέρθηκε στο όνομα της Μαριάννας Τουμασάτου κατά τη διάρκεια της απολογίας του. Συγκεκριμένα είπε: «Ποιοι είναι όλοι αυτοί που λένε για εμένα; Τι δουλειά έχει να βγαίνει η κυρία Τουμασάτου και να αναφέρεται στο όνομά μου;».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ