Η Μανταλένα Καϊλή είναι η μικρή αδερφή της Εύας Καϊλή. Το σκάνδαλο διαφθοράς που οδήγησε στη σύλληψη της αδερφής της έφερε και την ίδια στο προσκήνιο. Από την πρώτη στιγμή άλλωστε στήριξε δημόσια την πολιτικό.

«Δεν έχω κάτι νεότερο για την αδερφή μου. Δεν έχω πολλά να πω. Περιμένω από τους δικηγόρους. Είναι βλέπετε και η διαφορά της ώρα. Είναι μία ώρα πίσω εκεί. Περιμένω να με ενημερώσουν. Μου είπαν οι δικηγόροι ότι μιλάνε με τους δικαστές και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την αδερφή μου» δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ποια είναι και με τη ασχολείται η Μανταλένα Καϊλή

Οι δύο αδερφές ήταν πάντα αχώριστες. Μπορεί οι δημόσιες εμφανίσεις τους να είναι ελάχιστες αλλά στα social media τους έχουν μοιραστεί πολλά στιγμιότυπα από προσωπικές τους στιγμές. Η Μανταλένα Καϊλή ήταν μάλιστα από τους ένθερμους υποστηρικτές της πολιτικής καριέρας της αδερφής της.

Σεπτέμβριος 2021. Στο Μουσείο Ακρόπολης στο δείπνο προς τιμήν της Μόνικα Μπελούτσι.

Τις δύο γυναίκες εκτός από δεσμοί αίματος τους ενώνει και μία κουμπαριά. Η Εύα Καϊλή πάντρεψε την αγαπημένη της αδερφή με τον Στέργιο Σουγιουτζόγλου. Ο γάμος έγινε, σε στενό οικογενειακό κύκλο, το καλοκαίρι του 2016 στο Κεφαλάρι.

Νοέμβριος 2014. Στο Κολλέγιο Αθηνών σε τελετή βραβείων.

Με τι ασχολείται όμως η Μανταλένα Καϊλή; Είναι επικεφαλής της ΜΚΟ ELONTech. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία επιστημόνων, ερευνητών και επαγγελματιών. Έχει σπουδάσει Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει εξειδικευτεί στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο και το Δίκαιο Ναυτιλίας.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ