Το πρωί της Δευτέρας (25/7) ο Μανούσος Μανουσάκης έκανε γνωστό το ότι εκλάπη φορτηγό με εξοπλισμό από την παραγωγή της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι», κάνοντας δημόσια έκκληση.

Την Τετάρτη δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως το βανάκι βρέθηκε και σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου, κάτι που όπως φαίνεται δεν ισχύει. Ο σκηνοθέτης της σειράς μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» το πρωί της Πέμπτης και διέψευσε την συγκεκριμένη είδηση, σημειώνοντας πως βρέθηκαν μόνο κάποια από τα μηχανήματα που είχαν κλαπεί σε έναν χώρο, αλλά τα περισσότερα έχουν υποστεί ζημιές.

Παράλληλα, τόνισε πως η αναζήτηση για το φορτηγό συνεχίζεται, καθώς είναι αδήρητη ανάγκη να βρεθούν όλα τα μηχανήματα που εκλάπησαν για να μπορέσουν να συνεχίσουν κανονικά.

Ο Μανούσος Μανουσάκης είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είχαμε καμία εξέλιξη. Τα μηχανήματα βρέθηκαν σε ένα χωράφι με καλαμπόκια πεταμένα, κάποια σπασμένα, κάποια σε καλή κατάσταση, μέσα στις λάσπες και τη βροχή. Διασώσαμε ό,τι γινόταν. Κυκλοφόρησε η ψευδής είδηση ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε. Δεν αληθεύει αυτό. Παρακαλώ όλους τους πολίτες να συνεχίσουν να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά όπως μέχρι τώρα και τους ευχαριστούμε γιατί μαζί με την αστυνομία ψάχνουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ