Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο αρραβωνιαστικός της Μέγκαν Φοξ, Μachine Gun Kelly. Στο πλαίσιο του νέου ντοκιμαντέρ του με τίτλο Hulu Life in Pink, ο γνωστός καλλιτέχνης αποκάλυψε μια πολύ σκοτεινή πλευρά του. Ο Machine Gun Kelly που παλεύει με την κατάθλιψη από τότε που έχασε τον πατέρα του αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με τη Μέγκαν Φοξ.

Συγκεκριμένα, στο νέο του ντοκιμαντερ ο ίδιος μιλά για τον αγώνα του με την ψυχική υγεία και για το σκοτάδι στο οποίο βυθίστηκε όταν έχασε τον πατέρα του το 2020. «Δεν μπορούσα να φύγω από το δωμάτιό μου και άρχισε να σκοτεινίζει πραγματικά πολύ».

Στο νέο του ντοκιμαντέρ Hulu Life in Pink, που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα, ο τραγουδιστής των Papercuts δίνει στους θαυμαστές του μια εικόνα από τη σκοτεινή περίοδο που έζησε.

«Πήγα στο διαμέρισμα του μπαμπά μου για να ξεκαθαρίσω όλα αυτά τα πράγματα. Είχα μια πραγματικά περίεργη αλληλεπίδραση με αυτόν τον γείτονα που μου είπε όλα αυτά τα πράγματα που δεν ήθελα να ακούσω. Αυτό με κατέβαλε. Δεν έβγαινα από το δωμάτιό μου και άρχισε να σκοτεινιάζει πολύ.

Η Μέγκαν πήγε στη Βουλγαρία για να γυρίσει μια ταινία και άρχισα να νιώθω αυτή την πραγματικά άγρια ​​παράνοια. Σαν να παρανοώ συνέχεια. Ένιωθα ότι κάποιος θα ερχόταν να με σκοτώσει. Πάντα κοιμόμουν με ένα κυνηγετικό όπλο δίπλα στο κρεβάτι μου και μια από αυτές τις μέρες… έσπασα», αποκάλυψε.

Και συνέχισε o Machine Gub Kelly αποκαλύπτοντας ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας: «Τηλεφώνησα στη Μέγκαν και της είπα “Δεν είσαι εδώ για μένα”. Είμαι στο δωμάτιό μου και είμαι σαν να έχω φρικάρει. Βάζω το κυνηγετικό όπλο στο στόμα μου και φωνάζω στο τηλέφωνο, αλλά το όπλο μπλοκάρει. Η Μέγκαν με άκουγε σιωπηλή. Είχε παγώσει».

Εκείνη την τρομακτική στιγμή, αναφέρει ότι κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ