Το τελευταίο αντίο στον «ναύαρχό» της λέει σήμερα η Δέσποινα Μοιραράκη σε κλίμα βαθειάς θλίψης και συγκίνησης. Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια της εκπομπής Cash Or Trash στο Star βυθίστηκε στο πένθος μετά τον χαμό του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη. Κατά τη διάρκεια της κηδείας του μάλιστα, η Δέσποινα Μοιραράκη «λύγισε» βλέποντας το φέρετρο με τη σορό του να φθάνει στη Μητρόπολη Αθηνών.

Ο Γιάννης Κοντούλης πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο για 3,5 χρόνια και έχασε τη μάχη για τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής 24/6. Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα η κατάσταση της υγείας του είχε επιβαρυνθεί και ο ίδιος είχα χάσει 25 κιλά. Ωστόσο, η συζυγός του είχε σεβαστή την επιθυμία του και δεν είχε γίνει γνωστό το πρόβλημα της υγείας του.

Η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη τελείται σήμερα στη Μητρόπολη Αθηνών. Κοντά στη δέσποινα Μοιραράκη βρίσκονται σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή οι δυο γιοι της, αλλά και τα αγαπημένα της πρόσωπα που τη στηρίζουν.

Η ίδια εμφανίστηκε μαυροφορεμένη και ιδιαίτερα καταβεβλημένη. Τη στιγμή μάλιστα που η σορός του άντρα της έφθασε στη Μητρόπολη η Δέσποινα Μοιραράκη «λύγισε» στην αγκαλιά του γιου της.

Στη Μητρόπολη βρέθηκε το άγημα του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς η κηδεία του Γιάννη Κοντούλη θα γίνει με τιμές ναυάρχου. Το φέρετρό του έφθασε στην εκκλησία τυλιγμένο με την ελληνική σημαία.

Η στιγμή της άφιξης της σορού του ήταν ιδιαίτερα συγκινητική με τη Δέσποινα Μοιραράκη να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο εδώ και 11 χρόνια και είχε ζήσει μαζί μια πολύ όμορφη και γεμάτη αγάπη ζωή.

Φωτογραφίες: NDP.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ