Έχει πρωταγωνιστήσει στις μεγαλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές και η πορεία του είναι αξιοζήλευτη. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, τόσο σκηνοθετών όσο και ηθοποιών.

Ο 46χρονος ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα τη δική του ξεχωριστή σκηνή σε ταινία. Πρόκειται για τη σκηνή που όπως λέει δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του. Όπως είπε προέρχεται από την ταινία The Departed του Μάρτιν Σκορσέζε, την τρίτη κατά σειρά στην οποία συνεργάστηκε με τον θρυλικό σκηνοθέτη.

O Λεονάρντο δήλωσε ότι έζησε μία από τις πιο έντονες στιγμές στην ταινία. Η σκηνή στην οποία αναφέρθηκε είναι εκείνη όπου ο χαρακτήρας του Nicholson του λέει πως υπάρχει ένας προδότης στη συμμορία, χωρίς ωστόσο να ξέρει πως τον έχει απέναντί του. «Ως άνθρωπος, ως άτομο, υπάρχουν κάποιες αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ», εξήγησε ο ηθοποιός.

Τέλος ανάφερε πως υπήρχαν στιγμές που δεν ήξερε πώς θα εξελιχθεί η συνέχεια. «Ήταν μία από τις πιο αξέχαστες στιγμές στη ζωή μου σε ό,τι αφορά τη δουλειά του ηθοποιού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ