Σε μία ακόμη χειρουργική επέμβαση στον ώμο υποβλήθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Ολυμπιονίκης της Ενόργανης Γυμναστικής που έχει ανεβάσει την Ελλάδα ψηλά, αντιμετώπισε και αυτή τη δυσκολία.
Η μετεγχειρητική του κατάσταση είναι εξαιρετική και σήμερα το μεσημέρι έλαβε εξιτήριο.

Εξερχόμενος από το νοσοκομείο δήλωσε: «Ήταν ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και κρίθηκε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για τη χειρουργική αντιμετώπισή του. Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό και τους συνεργάτες του, Παναγιώτη Γρηγορόπουλο και Νικόλαο Κουρή, για την ιδιαίτερη στήριξη και φροντίδα. Όπως οφείλω να ευχαριστήσω και το Ερρίκος Ντυνάν, τη διοίκηση και το προσωπικό του, όχι μόνον για τη δική μου νοσηλεία, αλλά και για τη στήριξη που προσφέρουν σε κάθε αθλητή και αθλήτρια της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας».

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό και έγραψε: «Στα πλαίσια του ρεκτιφιέ στον δρόμο για το Παρίσι 2024 έκανα μια αναγκαία επέμβαση και στον άλλο μου ώμο! Ευχαριστώ πολύ τον Γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό και την ομάδα του αλλά και το @henrydunanthospital για την υποστήριξή τους σε όλη την Ολυμπιακή Ομάδα !».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ