Συνάντηση κορυφαίων αθλητών είδαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Μύκονο. Αφορμή ήταν το 1o Mykonos Running Festival που πραγματοποιήθηκε στο νησί 1 με 2 Οκτωβρίου. Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν ανάμεσα στους επίτιμους προσκεκλημένους της διοργάνωσης και μάλιστα συμμετείχαν ενεργά στις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα.

Οι τρεις αθλητές έφτασαν στο νησί συνοδευόμενοι από τις συντρόφους τους. Και μπορεί το πρόγραμμά τους κατά τη διάρκεια της ημέρας να ήταν γεμάτο με δραστηριότητες που είχαν να κάνουν με το Mykonos Running Festival αλλά είχαν την ευκαιρία να περάσουν και λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο Γιώργος Πρίντεζης έχουν άλλωστε ταξιδέψει ξανά στο νησί ενώ ο Μίλτος Τεντόγλου το επισκέφτηκε για πρώτη φορά. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο πρώτους σε βραδινές τους εξόδους στη Χώρα του νησιού.

Σε μία από αυτές και οι δύο συνοδεύονταν από τις συντρόφους τους. Ο Γιώργος Πρίντεζης από την Στέλλα Κωστοπούλου και ο Λευτέρης Πετρούνιας από την Βασιλική Μιλλούση.

Στο νησί βρέθηκε και η σύντροφος του Μίλτου Τεντόγλου η οποία τον ακολούθησε διακριτικά σε όλες τις εκδηλώσεις. Ο χρυσός αθλητής μίλησε στις κάμερες κατά την επιστροφή του από τη Μύκονο και αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα και σε εκείνη.

Φωτογραφίες: Νίκος Ζώτος/NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ